Recent am schimbat banca (am trecut la BT) așa că a trebuit să adaug noul card în PayPal. Totul a decurs normal până la etapa de verificare a cardului adică Link and Confirm My Card.

Când am dat să verifice cardul am dat peste următoarea eroare:

The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.

Prima chestie ce am făcut-o a fost să caut în google rezultatele din ultimele 24h cu privire la această eroare primită. Am descoperit că problemele de genul acesta se întâmplă frecvent și că sunt și alți români care au avut probleme cu verificarea cardurilor.

Chestia interesantă e că cineva scria pe un forum că atunci când a încercat să verifice un card din România NU a funcționat și când a verificat altul din UK a funcționat.

Am sunat la PayPal Irlanda folosind acest număr 00353 1 436 9111 și operatorul mi-a verificat situația. A spus că nu există probleme la sistemul de verificare a cardurilor și că va trimite eroarea primită de mine la departamentul tehnic care îmi va răspunde în maxim 72 de ore la întrebare.

Urmează să actualizez acest articol în zilele ce urmează, în momentul în care voi fi contactat de cei de la tehnic și voi primi răspunsul.

Soluție: Am fost la bancă (BT) și mi-am ”înrolat” cardul. Mi-a setat limitele de tranzacționare (care pare că inițial erau la 0) la 2500 de lei pe zi (poți pune oricât) și după câteva ore am reîncercat să adaug cardul în PayPal și am reușit!

UPDATE: Am început să folosesc Payoneer și mi se pare mult mai ok. Nu mai trebuie să adaug card, nici să-l verific. E suficient să introduci IBAN-ul și, spre deosebire de PayPal, banii nu mai stau 3 zile la verificare și intră în mai puțin de 24 de ore. Fă-ți cont gratuit aici ➤

P.S. Adrian, spune în secțiunea de comentarii că limita de tranzacționare se poate mări și de pe Internet Banking în secțiunea Carduri. Mulțumim!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)