Sâmbătă, 13 septembrie 2014, am avut loc o ediție specială a evoClub Lipova, sărbătorind cea de-a 10-a sesiune a clubului nostru de dezvoltare personală alături de oaspeți de seamă din lumea antreprenorială și de dezvoltare personală.

Robert Kenderessy, fondatorul LCS, coach și antreprenor din Arad, ne-a spus povestea vieții sale, ne-a împărtășit motivațiile sale pentru viziunea sa măreață de a schimba viețile a cât mai mulți oameni. Deasemenea ne-a vorbit despre ce înseamnă antreprenoriatul și despre cum a plecat de la a fi barman la un proprietar de local în Arad.

Corina Spătan, ne-a vorbit despre lumea afacerilor imobiliare, despre cât de important e să ne urmăm pasiunea și să ne descoperim vocația. Matei Danci ne-a vorbit despre independența financiară, despre active, pasive și cum le putem obține. Despre afacerile online am discutat cu Eros, care este deasemenea un antreprenor de succes în lumea online.

A fost o ediție cu adevărat deosebită și plină de informații. Le mulțumim tuturor pentru prezență, pentru că ne susțin activitățile din cadrul evoClub Lipova, le mulțumim pentru invitația de a deveni parteneri LCS și de a continua creșterea noastră personală alături de ei, într-o călătorie ce se arată plină de oportunități, motivație și progres.

Creștem împreună!

evoclub lipova lcs arad dezvoltare personala-025

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)