Scriam în urmă cu ceva timp despre importanța blogging-ului în promovarea campaniilor umanitare. Acum vreau să vin cu un exemplu concret prin care veți putea înțelege importanța scrierii de articole care să promoveze campanii umanitare.

Momentan promovez 2 cazuri umanitare, cea a Oanei Speranța Stoica și cea a Liviei Beju. Chiar dacă rezultatele pe termen scurt nu sunt atât de vizibile, pe termen lung scrierea unui articol poate face adevărate minuni în strângerea de fonduri. Evident, e importantă și promovarea acestora prin diverse tehnici dar esențială e scrierea unui articol care să conțină informații despre caz și apelul la ajutor.

Poate că 0.1% dintre cititorii blogului tău vor veni vreodată să facă o donație și atunci de ce să nu scrii un articol? Acel 1 din 1000 va face diferența!

Unul dintre cititorii blogului meu a făcut acum câteva zile cea mai mare donație pe care a obținut-o vreodată o campanie pe care am promovat-o, peste 5000 de lei. E minunat să vezi câtă bucurie și speranță poate aduce o donație în sufletul omului care are nevoie de acei bani.

Consider că orice blogger trebuie să scrie despre cazuri umanitare pentru că societatea trebuie să conștientizeze că doar împreună putem evolua și doar ajutându-ne dăm dovadă de umanitare și civilizație.

Sper ca viitorul să ne aducă tot mai mulți bloggeri apropiați de cei care au nevoie de ajutor și astfel să construim împreună o lume mai bună și mai unită.

Nu mai sta deoparte! Fă diferența!

ajuta-maini-umanitar

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)