Un bătrânel de 93 de ani din Marea Britanie a decis în urmă cu ceva timp să facă skydiving împreună cu soția sa care suferea de o boală a sistemului nervos, cu scopul de a strânge bani pentru a o ajuta pe aceasta.

Bătrâna din păcate s-a stins dar bătrânelul a decis să își onoreze promisiunea față de soția lui și fără strop de frică a pus totul la punct. Pe când ar fii urmat să împlinească 70 de ani de căsnicie, bătrânelul era deja pregătit, undeva la 10.000 de metri, pentru a face săritura.

A făcut-o și a reușit să strângă $1000 chiar dacă era prea târziu pentru soția sa.

A relatat că era lipsit de frică pe tot parcursul procesului de săritură și că ar face-o din nou. Asta mă duce cu gândul la faptul că toți copiii sunt curajoși cât timp sunt în anii fragezi ai copilăriei iar pe măsură ce cresc apar diverse frici ce îi limitează.

Exemplul acesta cu bătrânelul este pentru copilul din noi care nu vrea să ajungă bătrân pentru a face tot ce a visat cândva. Trebuie ca fiecare zi pe care o trăim să fie un episod dintr-un serial al cărui continuare abia așteptăm să o vizionăm mâine.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)