UPDATE 2024: Am renunțat de 2 ani la FGO, în principiu din cauza costurilor destul de ridicate comparativ cu nevoie mele. Cu toate astea am prieteni antreprenori care sunt mulțumiți și merg în continuare cu ei. Eu personal mă mulțumesc în acest moment cu OBLIO la care plătesc o taxă anuală decentă și oferă cam tot ce am nevoie, inclusiv integrare cu shop-uri online, iar customer support-ul lor este bun – m-au sunat când am avut probleme și au fost proactivi.

Folosesc programul de facturare FGO.ro din 2016 când am decis că e momentul să trec de la un software offline la unul 100% online pentru mai multă mobilitate și siguranță a datelor.

Dacă inițial am avut nevoie doar de programul de facturare, ulterior treburile au evoluat pentru că am început să procesez plăți online, să automatizez procesul de încasare al facturilor și de comunicare cu clienții.

Aceste aspecte m-au costat mult timp și resurse pentru a implementa tehnic ceea ce e necesar pentru automatizare. Dacă ai un shop pe wordpress în România și nu ai cunoștințe de programare te va costa ceva ca să implementezi un sistem de facturare care să permită emiterea de facturi pentru clienți români. Nu mai spun de trimitere facturi pe mail, notificări scadențe și altele.

FGO.ro m-a ajutat astfel să scap de foarte multe bătăi de cap pentru că în shop-ul wordpress am putut integra plugin-ul dezvoltat de aceștia pentru woocommerce care îmi permite să emit facturi / șterg facturi în timp real, direct din wordpress.

O altă funcție pe care o folosesc activ este aceea de trimitere a facturii pe email clientului – fac asta direct din FGO, printr-un click și pot vedea foarte ușor care clienți nu au primit încă factura pe mail. Acum mă gândesc să integrez adresa de email a shop-ului, pentru că este posibil alături de editarea email-ului înainte de trimitere – în cazul în care vrei să mai adaugi ceva note clientului – foarte util!

Pentru clienții premium – un alt bonus al FGO este că oferă o mulțime de tipuri de modele contracte pentru diverse tipuri de servicii oferite. Pot spune că am terminat cu interminabilul research pe Google pentru modele de contracte și de dubiile legate de cât sunt de corecte tocmai pentru că toate contractele oferite de FGO sunt validate de persoane abilitate – așa cum prevede legea.

Am ales FGO pentru simplitate și funcționalitate. Ce ne place în mod deosebit e că vedem constant că se lucrează la noi funcții, se fac update-uri și știm astfel că e o soluție de viitor pentru că se investește continuu în dezvoltarea acesteia.

Îi recomand atât firmelor la început de drum care au nevoie doar de sistemul de facturare, cât și celor care vor integrări mai complexe și automatizare.

 

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x