facebook follow prieteni contacte

Spuneam cândva că nu există egalitate între Facebook friend și prietenii din viața reală, sau offline după cum ar numi-o unii. Există unii care se amăgesc dar nu vreau să vorbesc despre ei.

Facebook pentru mine reprezintă o listă de contacte care îmi furnizează informații. Cum natura omului e atât de diversă, omul caută, așteaptă să primească și primește informații diverse.

Ce vreau să subliniez e că ceea ce cauți, în mare aia și găsești, iar profilul tău de Facebook spune foarte multe despre viața ta, despre ce te reprezintă, despre cercurile de oameni în care te învârți.

Ce mai reprezintă Facebook pentru mine? O unealtă de dezvoltare personală. Chiar dacă am peste 1000 de contacte, urmăresc doar oamenii care îmi oferă valoare.

Ce așteptări am, ce caut și ce găsesc în newsfeed-ul meu?

  • educare nu distracție
  • citate nu bancuri
  • recomandări de evenimente de business/networking/dezvoltare personală nu recomandări de jocuri
  • poze cu oameni care aleargă nu oameni care se pozează la un chef cu o bere în mână
  • poze cu rețete sănătoase nu poze cu shaworma sau cartofi prăjiți la McDonalds
  • știri educative nu vulgarități/banalități/știri de la ora 5/can-can

Cred că ai prins ideea. Dacă tot dai scroll atâta timp în fiecare zi, de ce să nu te educi în tot timpul ăsta? Calitatea vieții tale se va schimba dacă începi să urmărești oameni de calitate, care te pot inspira și ajuta.

Ce sens are să urmărești sute de oameni, majoritatea fiind mediocri? Cu majoritatea dintre aceștia nu ai o relație de prietenie și nu o să ai niciodată.

Ce sens are să te înconjori cu bârfe și informații de slabă calitate când poți evolua și atinge potențialul tău maxim.

Pentru mine e foarte clar: nu voi urmări decât oameni de calitate și care îmi oferă informații de calitate.

Nu uita că ceea ce azi vezi, mâine vei deveni iar hrana minții tale dacă e de slabă calitate, va conduce la rezultate de slabă calitate!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)