La 6 luni de la lansare, am decis că e timpul să începem o campanie de branding la GoodRead.ro așa că am studiat câteva companii care realizează stickere personalizate folosind logo-uri.

M-am oprit la stickere.net pentru că aveau cel mai bine pus la punct site și păreau cei mai experimentați în acest domeniu, așa că le-am trimis un email cu tot ce aveam nevoie. Într-un timp foarte scurt mi-au răspuns și mi-au explicat ce presupune crearea unui sticker.

Le-am trimis logo-ul GoodRead.ro în format PNG și AI (vectorial). M-au întrebat dacă doresc să fie decupat după conturul logo-ului și evident am fost de acord. Mi-au spus de asemenea că stickerele se lipesc ușor pe orice suprafață netedă și uscată. Perfect!

Campania de branding a fost concepută în ideea de a le trimite fanilor GoodRead.ro stickere pe care să le lipească pe obiectele preferate, laptopuri, mobilier etc. (nu spun mai multe pentru că e surpriză) așa că aveam exact ce îmi trebuia.

Dacă vrei să-ți faci stickere personalizate cu logo-ul companiei, arată infinit mai bine dacă sticker-ul e decupat (se vede clar în imaginea de mai jos).

Le-am spus doar că doresc să fie de maxim 10 cm în lățime (am de gând să mai comand o serie de 5-7cm) și mi-au spus că mâine vor fi expediate.

Așa a și fost. Livrarea la stickere.net se face numai prin curier rapid. A venit coletul, stickerele fiind frumos protejat într-un tub de carton solid și când l-am deschis am avut parte de 2 surprize. Am primit 2 stickere cu logo-ul GoodRead.ro bonus și în plus alte 3 surpriză (la fiecare comandă oferă 3 stickere surpriză).

Stickere.net mai oferă și stickere de perete (au o colecție de peste 1000), de mașini (peste 150), 700 de tablouri canvas și în fiecare săptămână adaugă câte 10 produse noi pe site.

M-au impresionat așa că vă recomand cu multă căldură să apelați la ei dacă aveți nevoie de stickere. Îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu profesioniști!

Stickere Personalizate GoodRead.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x