Am scris acum cateva zile despre experienta mea cu vivaSMS, care in ultimele 2 luni si jumatate mi-a adus castiguri financiare de peste 2500 de lei.

Probabil ca aceasta suma nu ti se pare una mare sau demna de mentionat intr-un blog sau intr-un cadru public dar ce vreau sa subliniez e ca acesti bani ii poti face stand acasa in fata calculatorului folosind Facebook.

Imediat dupa ce am realizat potentialul vivaSMS am construit un blog vivaSMS.biz unde poti afla toate informatiile cu privire la tehnicile si strategiile folosite de mine pentru a genera 2500 de lei in 2 luni, in conditiile in care marea majoritate se straduia sa castige poate si 500 de lei, afacerea fiind inca in stadiu de dezvoltare si SMS-urile s-au trimis intr-un numar foarte redus. Daca nu stii care e treaba cu SMS-urile, te invit sa intrii pe blog si sa citesti inainte de a continua acest articol.

Blogul vivaSMS.biz mai are un rol. Este practic “office-ul” echipei Elita vivaSMS, echipa pe care am creeat-o in urma cu aproximativ 2 luni, pe cand incepeam sa scriu pe blog.

Cu ce se ocupa Elita vivaSMS? Echipa e formata din oameni care vor sa faca bani pe internet. Oameni care vor sa faca treaba cu vivaSMS. Toti cei care s-au inscris in echipa primesc instructiuni de la mine despre tot ce trebuie sa faca pentru a castiga primii bani din aceasta afacere.

Pentru a te inscrie nu trebuie decat sa accesezi acest link magic de inscriere vivaSMS.

Dupa inscriere te voi contacta printr-un email in care vei avea pas cu pas toate instructiunile pentru a incepe. Diferenta in aceasta afacere o fac liderii, cei care au testat afacerea si care au informatii valide cu privire la ce merge sau nu merge.

Timp de 2 luni am testat o multime de metode si tehnici de promovare. In final am sintetizat o strategie pe care o folosesc pentru a atrage noi membrii zi de zi.

Am decis totodata, sa postez dovezile mele de plata aici pe blog pentru a elimina orice urma de indoiala. Afacerea functioneaza si plateste! Cu toate astea, trebuie sa subliniez faptul ca NU vei castiga bani daca nu vei face nimic. E destul de logic dar pentru o mare majoritate dintre cei ce se inscriu, acest lucru nu este clar.

Daca esti decis sa faci treaba, intra si inscrie-te aici: link magic de inscriere vivaSMS.

1480leisiextras

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)