Iubito, vreau să fac sex cu tine așa că îți spun „te iubesc”. Și tu ai s-o crezi. Știu ce vrei să auzi. Știu că toate cuvintele pe care ți le spun, chiar dacă mă fac să par un disperat, te vor convinge să mi te dăruiești. Nu contează cât de mult mă „dezbărbățesc”, cât de penibil par.

Nu contează că de fapt, cu cât insist mai mult și par mai disperat, tu ești mai puțin atrasă de mine. Poate că de milă ai să cedezi și o să-mi dai ce-ți cer. Nu-mi pasă ce trebuie să spun. O să spun orice. O să fiu atent la mimica ta, la toate reacțiile tale, la toate cuvintele tale. Când o să eziți, eu o să insist mai mult.

Până la urmă unul dintre noi va ceda. Și nu voi fi eu acela. Știu că nu ai cum să dai cu piciorul unui „bărbat” care îți spune că te iubește, în timp ce te mângâie (pipăie) drăgăstos, plin de afecțiune, cu ochii sticlânzi de emoție și nerăbdare.

Cum ai putea să refuzi niște ochi așa blânzi? O să cedezi. De fapt, deja o faci. Mai spun o glumă, te mai fac să uiți de faptul că nu-ți dorești să fii a mea, te mai sărut un pic, te mai gâdil, te mai provoc. Cumva, cumva, conștiința ta va amuți și vei ceda, iar eu voi savura trofeul meu.

O să-ți promit tot ce e nevoie să-ți promit. O să-ți spun că nu am mai întâlnit o fată ca tine. O să-ți spun că numai tu m-ai făcut să simt ce simt acum. O să-ți spun că te iubesc. Și ai să crezi. Deja cedezi. Ahh ce bine e.

Așa sună discursul interior al unor bărbați/băieți.

Așa sună un tip care efectiv nu are ce să-i ofere tipei ca s-o atragă, ca în final să reușească să facă sex cu ea. Așa sună un tip care nu înțelege ce e atracția. Ăsta e un tip de care, dacă ești fată (sau băiat – gusturile nu se discută), trebuie să fugi. Dacă ai dat peste el, te-a „vrăjito-aburit” și și-a luat apoi tălpășița, o meriți.

Acum, dacă ești un bărbat, citești asta și ești revoltat, e posibil să ai multe în comun cu ce am scris mai sus. În cazul ăsta ar fi bine să lași frustrarea și să te pui să muncești la identitatea ta, la scopul tău, la caracterul tău, per total, la ceea ce ești tu și vrei să devii. E foarte probabil să nu ai habar de toate astea.

Dacă ești o tipă, și ești revoltată, probabil că ai trăit sau încă trăiești povestea asta. În cazul ăsta îți sugerez să… n-o mai faci. Ce e mai interesant e că probabil că și meriți / ai meritat să trăiești asta, ca să te maturizezi. Știi ce ai de făcut acum!

În final, relațiile de codependență (o noțiune pe care am învățat-o anul ăsta), nu sunt o glumă. Sunt o formă josnică de a exista care afectează o mulțime de oameni, cauzând suferință și divorțuri, nu mai pun despărțiri peste despărțiri. Pentru a evita așa ceva trebuie să-ți intre bine în cap că ai venit pe planeta asta nu doar ca să muncești ca un sclav, să te reproduci și să exiști astfel câteva zeci de ani.

Ai venit aici cu scopul de a prospera, de a descoperi ce poți face mai bine și de a oferi asta lumii întregi.

Atât.

Ca să mă întorc la bărbați, că de la ei plecasem, atunci când un bărbat e pe drumul pe care și l-a ales, își asumă tot ceea ce este, trăiește liber și autentic, caută să se întreacă mereu, să-și depășească limitele, muncește la el și la visele lui cu încredere, atunci este cel mai atractiv.

Este atractiv pentru că e capabil să dăruiască necondiționat, nelimitat pentru că… poate. Și mai mult, se simte bine făcând asta. Iar în schimb o să primească și sex. Mult sex.

P.S. Uite și o listă de cărți despre Dragoste și sex care s-ar putea să îți placă

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)