În prezentarea programului său ”Straight Line Persuasion System”, Jordan Belfort spune că abilitatea cea mai importantă care l-a ajutat în viață pentru a obține rezultate financiare de excepție este abilitatea de a convinge și influența oamenii.

Puterea de a convinge sau persuasiunea este necesară în orice domeniu de activitate. Majoritatea oamenilor învață toate abilitățile de care au nevoie pentru a practica o meserie dar nu învață o abilitate esențială care face diferența dintre succes și eșec: abilitatea de a comunica și de a influența oamenii, abilitatea de a vinde o viziune.

Poți furniza un serviciu ireproșabil, să ai un plan de business foarte bun dar cum faci oamenii ca să cumpere de la tine? Cum îi convingi să facă asta?

Chiar dacă nu realizăm, folosim persuasiunea inclusiv în relația cu soția sau copiii noștri. Dacă ai probleme în a-ți convinge copiii să facă ceva, nu ei sunt vinovați ci tu pentru că nu reușești să le ”vinzi” ceea ce trebuie să facă.

Odată ce ai trecut prin programul ”Straight Line Persuasion System” vei primii un set de informații ce va declanșa o forță uluitoare și-ți va schimba viața complet. Cu cât poți convinge și influența mai multă lume, cu atât viața ta va deveni mai bună.

La începutul carierei sale, după ce a creat acest sistem, Jordan Belfort l-a folosit în moduri lipsite de etică pentru că filozofia sa era: ”Fă cât mai mulți bani într-un timp cât mai scurt”.

Faptul că a câștigat sute de milioane de dolari și ajutat alte câteva sute de oameni să devină milionari, demonstrează puterea acestui sistem unic pe care l-a numit foarte sugestiv: ”Straight Line Persuasion System”.

Oricine poate învăța să fie un maestru al persuasiunii, chiar și persoanele care nu au vândut nimic în viața lor! Nu contează vârsta, sexul, statutul social, educația sau experiența. Oricine poate!

Jordan Belfort spune că a avut angajați care nu aveau nici o treabă cu vânzările, inclusiv spălători de mașini pe care i-a transformat în milionari folosind acest sistem simplu.

Vei învăța efectiv să închei o vânzare, nu doar să vorbești despre asta!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)