Jordan Belfort, Adevăratul Lup de pe Wall Street, are un curs de vânzări extrem de puternic pe care îl prezintă în întreaga lume: Straight Line Persuasion.

Într-una din prezentările acestui curs a explicat ce înseamnă de fapt acea negație sau refuz al clientului în momentul în care ne spune tare și răspicat că ”NU” vrea ceea ce tu îi oferi sau propui.

În video-ul de mai jos, Belfort va explica conceptul de Linie Dreaptă adică Straight Line și felul în care evoluează o vânzare, prin multiple refuzuri care reprezintă de fapt progresul spre un ”DA”. Jordan spune că de regulă este nevoie de 4-5-6 ”NU”-uri până ce clientul va spune ”DA”.

Fiecare ”NU” reprezintă pe graficul vânzării un pas înainte iar cei care nu sunt capabili să accepte și să confrunte acest număr finit de ”NU”-uri, nu va încheia vânzarea.

Rezultatele nu se văd dar în cele din urmă toate vânzările sunt la fel, spune Jordan. Clientul spune ”DA” de fiecare dată. Interesant, nu-i așa? Urmărește video-ul de mai jos și vei înțelege.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)