Am lansat Academia de Fiverr, primul curs de Freelancing pe Fiverr din România și totodată, prima Comunitate de Freelancing pe Fiverr din România.

Academia de Fiverr se adresează tuturor persoanelor care doresc să obțină câștiguri financiare din Freelancing Online, lucrând de acasă, indiferent de pregătirea profesională, de cunoștințele deținute în marketing online, aptitudini IT și așa mai departe.

Orice persoană doritoare să învețe un skill nou, este un potențial Freelancer iar de aici la monetizarea skill-urilor și abilităților fiecăruia mai este doar un pas. Acesta se numește Academia de Fiverr.

Prin intermediul cursului Academiei de Fiverr, vei afla tot ce ai nevoie să știi despre cum funcționează vânzările de servicii online, cum se realizează fluxul de monetar, cum vei încasa bani și vei învăța chiar și skill-uri noi.

Practic, Academia de Fiverr te va lua de la nivelul de începător și te va duce până în punctul în care vei fi pregătit să îți monetizezi talentele, pasiunea. Dacă nu știi ce talente ai sau ce îți place să faci, vei avea la dispoziție 99 de idei de servicii din care vei putea alege.

Vei primi o mulțime de instrucțiuni și de sfaturi care te vor iniția și care îți vor da din start avantajele unui Freelancer cu experiență. Totul ține de simpla ta decizie de a face ceva, acum.

Acest curs funcționează dintr-un simplu motiv: reprezintă experiența mea de 2 ani de zile în materie de Fiverr, din punctul în care am plecat de la un angajat cu  salariu fix ce lucra 8 ore pe zi, la un liber profesionist care câștigă atât cât își propune, având timp liber atât cât își dorește.

Cui NU se adresează Academia de Fiverr?

Academia de Fiverr NU este pentru persoane nehotărâte, care vor să facă bani rapid, peste noapte. De regulă aceste persoane sunt cele care dau banii pe cursuri și se așteaptă ca doar acest lucru să îi ducă spre prosperitate. GREȘIT! Nici nu vreau să îți vând un curs pe care să îl pui undeva într-un ”sertar” și în 2 săptămâni să uiți de el. Nu vreau asta pentru că știu cât de mare e potențialul Academiei de Fiverr și știu cât de mult poate ajuta un om hotărât să reușească.

De ce spun toate acestea? Pentru că și eu cumpăram cândva cursuri pe care dădeam sute de lei iar mai apoi uitam de ele pentru că dispărea entuziasmul de început. Tocmai din această cauză mulți oameni ajung să renunțe iar mai apoi să împrăștie vorba că un anume curs X nu funcționează. NU vreau asta cu Academia de Fiverr. În fond vom forma o Comunitate în care vrem doar oameni hotărâți care vor să câștige bani și nu să vorbească despre ei.

În concluzie îți recomand să iei acum decizia de a face bani sau nu. Vreau să îți promiți ție și doar ție că vei urma toate sfaturile din curs și vei investi timpul necesar ca să ajungi să spui ”AM REUȘIT. AM ÎNCEPUT SĂ CÂȘTIG BANI ONLINE! ACADEMIA DE FIVERR CHIAR FUNCȚIONEAZĂ”.

Acesta este scopul meu cu Academia de Fiverr. Zeci de mii de oameni din toată lumea câștigă deja bani pe Fiverr. Câștigă bani frumoși inclusiv oameni din India care mulți nu au beneficiat de educație și pregătire, care poate au acces limitat la internet și care au descoperit ce e calculatorul târziu în adolescență.

Românii au toate avantajele pentru a reuși. Suntem una dintre cele mai inteligente națiuni, am produs mii de genii în toate domeniile iar în domeniul IT suntem #1 în lume și aș putea vorbi despre acest subiect mult.

Ia decizia acum! Fii hotărât! Acționează!

Ceea ce vei ține mâine în mâini depinde de ceea ce faci astăzi. Nu există Freelanceri care să nu reușească ci doar Freelanceri care renunță prea devreme, înainte ca magia să se întâmple!

Află mai multe despre Academia de Fiverr.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x