Acum câteva luni scriam un articol legat de mafia terenurilor și a pădurilor și despre cum România e înstrăinată Europei printr-un plan extrem de bine pus la punct de către vânzătorii de țară, cu o lăcomie corporatistă ce eu o numesc o politică de genocid.

Mai nou, Primăria Sectorului 6 bate palma cu o anume RO VERDE LANDSCAPING SRL (înființată în 2011, CUI 28503819, J23/1349/2011 ) care sub pretextul că instalează un sistem de irigații care să ude permanent spațiul verde, sapă șanțurile strategic astfel încât să taie rădăcinile de rezistență a pomilor. Povestea se petrece pe strada Politehnicii din cartierul bucureștean Militari.

Ce se întâmplă după săparea și retezarea rădăcinilor? E evident răspunsul. Pomii cad, unul câte unul sau se usucă.

Întrebarea mea e: cum poate o firmă specializată în ”Verde și Landscaping”, probabil chiar niște băieți care au terminat eu știu ce facultate ca protecția mediului, să nu ia în calcul că săparea la distanțe de 1-2 metri de pom, îi va secționa rădăcinile și aceștia vor cădea?

E mai mult ca sigur o intenție! Muncitorii trebuiau să se oprească și să caute altă rută de săpare pentru că sigur găseau. Pomii ăia trebuie eliminați pentru că stau în calea cuiva. Un ”cuiva” fără scrupule care probabil va încasa bani serioși mai târziu după construirea unei încă utopice, parcări auto.

Asta e tactica pământului pârjolit, de cea mai joasă speță iar Adevărul trebuie să răzbată și nu să circule cu capul spart cum e o vorbă românească.

Distribuie acest articol ca să cunoască și alții realitatea.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)