Astăzi mi-au ajuns butașii de lavandă pe care i-am comandat tocmai din Calafat, de la Roșu Laurențiu. Sunt foarte încântat din mai multe motive. Primul motiv este că am putut discuta pe larg și Laurențiu m-a asistat cu tot ce am avut nevoie. Mi-a recomandat lavanda potrivită pentru cultura ce o doresc și astfel am ales Angustifolia Munstead, o specie cu un randament la ulei mai mare.

IMG_1939

Prețul butașilor de lavandă a fost de doar 1.5 lei / butaș, ceea ce este mai avantajos comparativ cu alți producători care vând la 2 lei / butașul. În primăvară, va avea o ofertă specială la doar 1 leu / butaș, ceea ce este extrem de avantajos, mai ales pentru culturile mari.

IMG_1937

Ce mi-a plăcut foarte mult referitor la livrare, a fost felul în care au fost ambalați și protejați butașii. Am cumpărat doar 100 de butași (deocamdată). Fiecare butaș a fost livrat într-un păhărel de plastic cu pământ, iar toate paharele au fost frumos aranjate în 4 lădițe de plastic, peste care s-a tras folie. Le mulțumesc pentru că butașii au ajuns în stare foarte bună, mai ales dacă e să mă gândesc la felul în care sunt drumurile și traficul. Livrarea a fost făcută prin Fan Curier.

IMG_1936

Sunt foarte mulțumit de serviciile lui Laurențiu și îi mulțumesc foarte mult. Vom avea o colaborare de lungă durată și trainică.

Dacă ai nevoie de butași de lavandă pe primăvară (sau indiferent pe când) îl poți contacta pe Laurențiu telefonic la numărul 0760.881.881

Pe Facebook îl puteți contacta pe contul Lavanda Calafat Dolj.

Puteți comanda cu încredere. Îl recomand cu multă căldură.

IMG_1940

IMG_1938

butasi lavanda romania (4)

butasi lavanda romania (3)

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x