Gold Corporation Roșia Montană practică în acest moment niște forme penibile de manipulare emoțională. Aceștia bagă o poză fullHD cu o casă dărăpănată și promit că vor restaura 41 de clădiri istorice și 300 de case pentru cetățeni.

Ca să nu mai fim o nație de milogi care așteaptă ca la integrarea în NATO sau UE, camioane cu ajutoare, trebuie să înțelegem că banii pentru restaurarea a 300 de case și 41 de clădiri istorice sunt echivalentul banilor pe care îi dăm noi pe hârtie igienică.

Atenție la praful în ochi aruncat de ăștia. În spate sunt niște oameni fără scrupule care știu ce e ăla marketing și au angajați puternici din marketing.

Guvernul poate că e mituit cu niște fleici de carne aruncate de Goldiștii ăștia dar poporul nu poate fi cumpărat cu hârtie igienică!!!

Casele din Roșia Montană au purtat cu ele în timp povestea celei mai vechi localități miniere din România. Multe dintre clădirile istorice ale comunei sunt degradate și riscă să se dărâme dacă nu se iau măsuri urgente. Vom restaura și repune în funcțiune peste 300 de case și 41 de clădiri monument istoric din Roșia Montană!

roșia montană gold corporation manipulare emoțională

Imagine preluată de pe pagina oficială a Gold Corporation Roșia Montană https://www.facebook.com/ProiectulRosiaMontana

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)