fericire

Imagine www.huffingtonpost.com

Tony Robbins e genial. M-am uitat la un seminar pe Youtube, pe care l-am atașat mai jos, și voiam să-ți transmit două idei cu care am rămas din video aceasta, pentru că e o lecția pe care am învățat-o „cu multă sudoare”.

  1. Nu ai nevoi de motive ca să fii fericit. Dacă nu crezi, vezi în jurul tău câți oameni nu au nevoie de motive ca să fie nefericiți. Asta pe sistemul: „A: Sunt nervos. B: De ce? C: Pentru că m-am trezit din somn…”. În care gașcă vrei să fii?!
  2. Să înveți să îți gestionezi emoțiile e totul. Asta am trăit pe cont propriu după ani în care eram plin de frustrări și nu știam ce naiba să fac ca să îmi schimb situația. În cele din urmă mi-am dat seama că dacă îmi controlez gândurile și atenția, emoțiile negative se potolesc și apoi, înlocuindu-le cu gânduri pozitive, cu ce anume îmi doresc să realizez și cât de mișto o să mă simt, reușeam să induc o stare emoțională pozitivă.

Poate că pare banal, dar toți oamenii se luptă cu asta și marea majoritate trăiește într-o sclavie emoțională toată viața. Vizionează video-ul ăsta. O să înveți niște chestii foarte faine și despre relații 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)