Ador intrebarile de genul “Chiar merge afacerea sau e vrajeala? Ai facut bani?”.

Cei care pun astfel de intrebari habar nu au cat de mult isi expun vulnerabilitatea virginitatii intelectuale in fata unui “violator” potent si viril, adica unu’ pe care il duce capu’ si vrea sa faca rau, sa duca cu japca, sa insele si in cele din urma sa il lase pe abuzat fara bani sau chiar mai rau…

Daca iti raspund ca afacerea merge si ca fac bani, oricum nu ma vei crede. Asta daca nu ne cunoastem deloc. Dar daca iti spun ca nu merge, asa am o sansa sa iti captez atentia si nu va trebui sa ma lovesc de zidul tau de protectie impotriva furtului, inselaciunii, minciunii etc. Cred ca nu vei avea ce sa mai spui daca esti un om cu ceva creier in cap, eventual “Si iti place sa pierzi timpul?”.

Daca totusi as da peste unul care nu are creier in cap, probabil ca mi-ar raspunde ceva de genul “Da tu ce faci aici, vrei sa ma minti? Ha?”… Cam asta ar fii nivelul.

In cele din urma tot ce conteaza e sa iti atrag atentia inspre mine, sa te surprind. In felul asta ai deschis o usa pe care eu pot intra.

Omul asculta!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)