Am fost cazat timp de 5 zile la Hotelul de 3 stele Belvedere din Predeal, participând la un curs pe fonduri EU. Per total părerea mea a fost bună și îi dau o notă de 7-8 pentru condițiile pe care ni le-au oferit.

În prima seară am fost puțin revoltați pentru că nu au dat drumul la căldură deși era destul de frig, dar problema s-a remediat ulterior. Camera a fost curată (mocheta de pe jos arata bine), toaleta și dușul au fost la fel, curate și îngrijite.

camera hotel  belvedere predeal

 

Probabil cel mai frumos lucru legat de Hotel Belvedere din Predeal este panorama sa deosebită.

hotel  belvedere predeal vedere balcon

 

Mâncarea a fost bună și diversă. La micul dejun am avut bufet suedez relativ divers, chiar și pentru vegetarieni (ca mine). Prânzul și cina au avut fiecare câte 3 feluri, la fel de diverse. Cafelele nu au fost foarte strălucite dar le-am avut din plin, asta din cauză că am participat la curs, iar în pauze aveam cam tot ce ne trebuia de la apă/suc, cafea, deserturi și gustări diverse.

Au cam dat chix în ultima zi când mi-au adus ceva cartofi prăjiți în uleiul în care au prăjit și ceva carne. Ultima cină a fost festivă, cu vin și tort, ceea ce e de apreciat. Mai jos aveți sala de mese.

hotel  belvedere predeal sala de mese

 

Dacă cumva te doare capul și nu știi de ce, probabil că antenele radio de pe acoperiș sunt de vină. Am urcat până sus pentru a surprinde panoramele minunate și am dat peste niște antene radio de îmi țiuiau urechile.

 

antena radio hotel  belvedere predeal

 

Peisajele sunt extraordinare și asta pentru că Hotelul Belvedere este construit undeva pe la 1.100 de metri altitudine. Dacă ai chef de o plimbare prin pădurea din apropiere, te vei putea delecta cu o liniște desăvârșită, cu un aer curat și cine știe, poate te vei întâlni și cu ursul (e plină pădurea de avertizări de genul ”Nu hrăniți urșii; zonă frecventată de urși”).

 

hotel  belvedere predeal acoperis

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)