pepco magazinCând am auzit prima oară de Pepco și cât de ieftine sunt toate chestiile de acolo, mai ales că îl văzusem în Atrium Mall Arad, am zis că n-o să le meargă prea bine și or să dea faliment ținând cont de cât de mari sunt chiriile în mall-uri.

Am cumpărat tot felul de chestii de la Pepco, de la ochelari de înot, la caiete, tigăi, prosoape și tot felul de produse de uz casnic. Concluzia mea e că dacă te limitezi la obiecte care nu sunt metalice, Pepco e chiar ok, chiar dacă lasă impresia de magazin chinezesc în care găsești de toate la o calitate proastă.

De ce zic că sunt de evitat obiectele metalice? Pentru că fie sunt făcut din tablă și ruginesc – mi-am luat o solniță care după 2-3 săptămâni e ruginită – fie sunt plăcute vizual, ca oala cu aspect de teflon pe care am cumpărat-o și care după o lună e terminată, cu fundul din interior ruginit.

Ok, nu mă așteptam la cine știe ce calitate, dar totuși, nici chiar să se după după mai puțin de o lună. Am mai luat furculițe și linguri care până acum par ok, însă ciurul în care îmi strecor ciupercile pleurotus (don’t judge) după fiert, la doar 3 utilizări, deja dă semne că vrea să ruginească. Nu-i rău. E o experiență și asta.

În concluzie, magazinul Pepco poate fi o soluție rezonabilă pentru obiecte non-metalice. În rest, viață lungă și clienți mulțumiți.

Tu ce experiență plăcută/neplăcută ai avut cu Pepco?

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)