Ehehee! Astăzi am atins venerabila cifră de 100 de articole pe blog, de la 3 luni și un pic de la lansarea blogului (11.09.2013).

Am scris în medie, 1 articol pe zi. Mi-am propus asta, indiferent de starea de creativitate pe care o am sau de chef. Mi-am propus ca scrisul pe blog să fie parte din rutina zilnică constructivă.

Am plecat cu gândul de a scrie despre dezvoltare personală și bani. Chiar dacă încă nu am un trafic constant sau consistent, scriu pentru mine, pentru a-mi dezvolta abilitățile de comunicare și fluiditatea exprimării în timp real.

Habar nu am ce formă o să aibă blogul ca și conținut în următoarele 3 luni sau la finalul anului 2014. Ideea este că voi da mereu tot ce e mai bun și că vreau să împărtășesc experiența și gândurile mele constructive cu cititorii acestui blog pentru că promovez prin acesta o mentalitate pozitivă și orientată spre progres. Dacă am eșuat uneori să fac asta, e din cauză că sunt și eu un om.

Te încurajez și pe tine să îți pornești propriul blog pentru că vei avea numai de câștigat. Sunt  o mulțime de avantaje. Încă nu am monetizat blogul decât într-o foarte mică măsură (folosind câteva produse pe afiliere) și nu intenționez să fac mai multe în această direcție momentan.

Să auzim numai de bine și la multe articole 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)