Am primit un mail de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură ARAD, prin care am fost invitat să mă înscriu la un curs de  calificare pentru a deveni contabil.

Recunosc că m-a luat un val de entuziasm ținând cont de faptul că e vorba de un curs de calificare și nu de o ofertă de studii, pentru că în doar 3 luni de zile și pentru 800 de lei poți deveni contabil acreditat și recunoscut de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

Să mai spun că dacă ești angajat nici măcar nu trebuie să plătești pentru curs pentru că îi poți deduce costul din impozitele pe care oricum le plătești?

Probabil că prin genul ăsta de cursuri, în timp și cu răbdare, se vor sparge burțile flămânde ale unor facultăți second hand care vor fi forțate să-și ridice normele de calitate și să nu mai scoată studenți șomeri pe bandă rulantă care mai apoi nu valorează nimic pe piața muncii – tocmai din cauza suprapopulării conștiente pe care tot facultățile le încurajează.

Dacă ești absolvent de liceu și vrei să te apuci de treabă rapid, fără să cheltui 3 ani pe băncile școlii, poți deveni contabil în doar 3 luni. Habar nu am care e calitatea cursului, dar sper să vină vreun absolvent la un moment dat care să îmi confirme că totuși e de bine – sau că nu e… măcar așa află lumea dacă rentează sau nu să se înscrie.

Date de contact pentru înscrierea la cursul de acreditare Contabil – COR 331302

Prof. CARMEN CRIŞAN, telefon 0730188299, email [email protected] sau [email protected]

Mult succes!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)