Astăzi, duminică, 05.04.2015, am alergat primul meu semimaraton neoficial. Astfel, tai și de pe bucket list încă un obiectiv. Vor urma și altele până la semimaratonul de la Arad din 6 iunie 2015.

Am acumulat multă experiență până să ajung în acest punct. Plătită cu multă sudoare. Nu sunt decis care dintre următoarele e cea mai bună lecție dar vi le spun oricum: am învățat că nutriția echilibrată e absolut esențială (neglijam mult tot ce ține de mâncare și hidratare) și cea de-a doua lecție, faptul că alergarea modelează efectiv creierul omului, fortificându-i voința, deci influențându-i pozitiv întreaga viață.

Voi scrie curând un articol despre alimentația mea și despre diferențele pe care le-am simțit după ce am început literalmente să mănânc sănătos!

Una peste alta, sunt recunoscător pentru tot ce am realizat în ultimul an cu viața mea. De la supraponderal de 92 kg la 1.78m, am redus la 80 kg. De la 3 km pe care-i consideram foarte dificili de alergat în urmă cu un an, la 21 km alergați aproape lejer în 1h și 56m. Știu că mai am de lucru la timp. Mai am de lucrat la multe dar astăzi privesc cu recunoștință înapoi și cu entuziasm spre viitor.

Ne așteaptă vremuri și mai extraordinare. Să alergăm și să fim sănătoși!

P.S. Atașez și o imagine cu mine după primul meu semimaraton. This is me and I am really proud!

Adrian Stepan

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)