Acum ceva vreme mi-a venit o idee.

De ce să cumpăr tricouri de la diverse firme, promovându-le astfel brandul, când pot să îmi fac propriile tricouri personalizate care să mă ajute să promovez exact brandurile sau ideile pe care vreau eu să le promovez?

Ideea o aveam. Voiam un tricou cu Famous Vegetarians printre care să apar și eu. Mi-am făcut designul rapid și am dat un search pe Google ca să găsesc o firmă care printează tricouri personalizate.

M-am oprit rapid la Tshirt Factory – nici nu știu exact motivul. Cred că din cauza designului prietenos al site-ului și al clarității informațiilor. Am găsit rapid ce voiam – au un buton mare și clar cu ”Creează-ți tricoul”.

Formularul de comandă e simplu și ai toate specificațiile grafice tot pe pagina respectivă.

Singura chestie la care m-au pierdut a fost când a trebuit să-mi selectez dintr-o listă predefinită modelul tricoului. Am selectat Adler Basic dar asta după ce am căutat pe site diferențele dintre modele. În fine, am rezolvat rapid asta uitându-mă la modelele de tricouri ca să văd forma lor.

Calitatea printului e ok chiar dacă verdele din titlu mi-a ieșit mai gălbui. Mi-a plăcut că deși designul de pe spate a fost fără transparență, mi-a fost printat logo-ul site-ului cu transparență. Puteam trimite și un PNG transparent dar nu mi-a picat fisa decât după ce am trimis comanda. În fine, cei de la printing s-au descurcat foarte bine.

Sunt încântat de tricou!

tricou personalizat stepanadrian.ro vegetarienitricou personalizat stepanadrian.ro vegetarieni.jpg-bk

Urmează să mai fac și alte modele atât pentru stepanadrian.ro cât și pentru goodread.ro (unde plănuim să le dăm ca premii celor mai înfocați cititori – așa că stay tuned).

Mulțumesc Tshirt Factory pentru tricou 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)