Aproape de fiecare dată când am încercat să iau legătura cu cei de la Profitshare.ro, am avut de așteptat poate chiar și săptămâni ca să primesc un reply, asta în condițiile în care am dat și 2-3 mesaje extra ca să întreb dacă au primit ”mail-ul anterior”.

Nu știu ce face echipa Profitshare dar o face foarte prost. Cred că de vreo 2 luni nu au mai binevoit să aprobe vreun comision ceea ce îmi crează mari rezerve legat de felul în care se lucrează. Am trimis din nou un email în care să întreb dacă totul este în regulă. Am dat și mesaje pe Facebook, dar nimic.

Ceva nu e în regulă cu ei și poate nici cu advertiserii pe care îi promovez. Chiar dacă advertiserii nu ar fi aprobat nici un comision de 2 luni, măcar echipa Profitshare putea să îmi răspundă la unul dintre mesajele mele. Probabil că nu oricine are acces la prioritate sau nu toți afiliații sunt la fel de importanți.

Până primesc răspunsuri eu voi zice ”FAIL” pentru că asta indică exact modul în care lucrează ei cu mine. Probabil că îmi voi îndrepta atenția mai mult spre 2Parale în perioada următoare, mai ales că se apropie Black Friday 2014.

A mai avut cineva probleme cu Profitshare? Ceva nemulțumiri?

UPDATE: Mi s-a spus să contactez direct advertiserii pentru acele comisioane neaprobate deci probabil este și vina mea că m-am hazardat oarecum. În orice caz puteau să îmi dea orice răspuns în ultima lună de când tot aștept un email.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x