pulbere-orz-verde-spirulina-msm

Consum spirulină de aproape un an și pulbere de orz verde de aproape 4 luni. Spirulina o cumpăram sub formă de comprimate de 1g pe care le beam dimineața și în general când mă pregăteam pentru semimaraton și efort fizic intens.

Trebuie să recunosc că efectele energizante și tonifiante ale spirulinei s-au resimțit treptat. Corpul își începe transformarea imediat dar schimbările fizice majore se văd doar după câteva luni – depinde aici și ce urmărești.

Oricum, sper că nu faci parte din categoria aceea de oameni care se entuziasmează de un supliment sau aliment nou pe care îl consumă 3 zile după care îl abandonează pe motiv că nu se văd rezultatele.

Ce e bun și trainic se construiește treptat! Inclusiv sănătatea!

Poți slăbi treptat dar evident nu are sens să o faci îndopându-te cu spirulină și având același stil de viață toxic, cu excese de carbohidrați și zaharuri la care se adaugă sedentarism cronic.

Pe scurt, rezultatele cele mai bune am început să le resimt în momentul în care mi-am preparat sucul verde de dimineață. Folosesc pentru acesta o cană normală în care pun 2 lingurițe de pulbere ecologică de orz verde și 1 linguriță de pulbere ecologică de spirulină, ambele de la vegis.ro, produse fiind de NIAVIS (furnizor de produse naturiste, cosmetice, suplimente și produse alimentare).

Amestec ca să se omogenizeze praful după care torn cam un deget de apă și amestec până se face o pastă. Abia apoi umplu paharul. Eu folosesc apă de izvor, plată.

Am cheltuit o grămadă de bani înainte să trec pe varianta de pulbere de spirulină. Pentru o cutie de spirulină cu 40 de comprimate a câte 1g, plăteam aproximativ 23 de lei. Acum, plătesc 35 de lei pentru 150g de pulbere de spirulină. E mult mai avantajos în felul acesta.

Pulberea de orz verde vine și ea în ambalaj de 150g și costă în jur de 30 de lei. Cu 65 de lei, îmi pot prepara cel puțin 40 de băuturi verzi de dimineață – 1.5 lei pentru o cană de sănătate curată?! (când mă gândesc cât cheltuie unii pe otrava numită Cola mă apucă groaza).

Înainte să uit, dacă și tu cauți suplimenți alimentari naturali ca să îți îmbunătățești sistemul imunitar, eu de aici îmi cumpăr și sunt foarte mulțumit.

Efectul nutritiv este foarte puternic. Nu o să stau aici să enumăr toți nutrienții pentru că îi puteți afla ușor și voi. În schimb o să vă spun care a fost reacția a doi prieteni de-ai mei când m-au văzut după o perioadă mai lungă de timp. Menționez că cei doi nu erau împreună când m-au văzut ci individual!

Reacția lor a fost asta: ”Adi, ce faci de arăți așa de schimbat la față? Arăți foarte bine, mai plin de viață, mai energic.

Evident că le-am spus și de băutura mea verde de dimineață de care sunt foarte mândru.

Vă recomand acest suc verde pe care să îl consumați în fiecare dimineață și vă garantez că veți avea parte de mai mult decât de o porție de energie pe moment – veți construi un corp sănătos care vă va servi 100 de ani cu garanție, după cum spune un bun prieten de-al meu 🙂

>> Aici poți cumpără spirulina

>> Aici poți cumpăra pulberea ecologică de orz verde

>> Aici poți cumpără pulberea de MSM

P.S. Încă testez pulberea de MSM din imagine așa că revin cu informații după ce trag concluziile.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)