principiile succesului jack canfieldEditura Act și Politon a lansat în octombrie 2015 capodopera anului în materie de dezvoltare personală. Dacă am fost extrem de entuziasmat cu ultima carte Act și Politon pe care am citit-o, Lansarea de Jeff Walker, lansată tot anul acesta, de data asta sunt de-a dreptul fascinat!

Principiile Succesului de Jack Canfield reprezintă pentru minte biblia dezvoltării personale din acest moment.

Cartea abundă în povești de succes și exemple de viață care demonstrează zecile de principii prezentate în carte.

Când am văzut The Secret acum aproape 7 ani, credeam că Jack Canfield e un predicator al unor teorii de pe altă planetă, că legea atracției e ceva utopic sau cel mult ceva rezervat unor categorii speciale de oameni, nu oamenilor obișnuiți.

Cartea tratează foarte pragmatic această lege a atracției prin zecile de exemple de povești cu oameni care uneori păreau complet pierduți, oameni care s-au pus din nou pe picioare și au devenit cu adevărat de succes pentru că au decis, au crezut și au perseverat, chiar și când nimeni nu a crezut în ei. Cartea e mult mai complexă și mai stufoasă, acoperind în cele 652 de pagini probabil tot ce ține de subiectul dezvoltare personală.

Principiile succesului e structurată în 6 capitole mari:

  1. Fundamentele succesului
  2. Transformă-te pentru succes
  3. Creează-ți echipa de succes
  4. Creează relații de succes
  5. Succesul și banii
  6. Succesul în era digitală

În primul capitol, Fundamentele succesului, vei învăța să clarifici scopul tău, misiunea ta, să îți asumi 100% responsabilitatea pentru aceasta, vei învăța cum să îți fortifici voința și încrederea în tine, vei primi un imbold puternic ca să începi, să treci la acțiune, să te dedici îmbunătățirii tale și a visului tău, să nu renunți orice ar fi.

În cel de-al 2-lea capitol, Transformă-te pentru succes, vei învăța să îmbrățișezi schimbarea și să privești trecutul ca pe o școală ca mai apoi să îți dezvolți obiceiuri de succes care să te propulseze înainte, mai motivat și mai energic, mai pasionat și mai entuziasmat.

În cel de-al 3-lea capitol, Creează-ți echipa de succes, vei explora posibilitățile nelimitate pe care ți le oferă construirea unei echipe, căreia să îi delegi din obiective astfel încât tu să rămâi concentrat pe nucleul tău de geniu, redefinind timpul pe care îl ai și pe care până acum l-ai cheltuit pe lucruri neesențiale, în loc să-l investești inteligent.

În capitolul 4, Creează relații de succes, vei învăța cum poți atrage oameni valoroși fiind autentic și sincer, comunicând deschis, fiind un exemplu și un lider pentru ceilalți.

În capitolul 5, Succesul și banii, un capitol poate mult așteptat de toți cei care au cumpărat și citit cartea, vei învăța să îți dezvolți o conștiință pozitivă a banilor. De asemenea, vei învăța ce înseamnă să te plătești pe tine primul (chiar dacă asta uneori pare imposibil într-o afacere), să stăpânești jocul cheltuielilor, să servești cât mai mulți oameni într-un mod eficient astfel încât să atragi cât mai multă bogăție financiară în viața ta.

În ultimul capitol, Succesul în era digitală, un capitol drag mie – pentru că majoritatea activităților mele sunt online – vei învăța să creezi propriul brand și identitatea în online, cum să îți consolidezi reputația folosind rețelele de socializare, cum să faci rost de bani ca să pornești orice fel de afacere folosind crowdfunding-ul.

Recomand Principiile succesului de Jack Canfield pentru că înglobează foarte multă învățătură, foarte multe informații răspândite poate în mii de cărți sau articole.

Jack Canfield a reușit să creeze o carte atât pentru cei care abia acum pornesc pe drumul dezvoltării personale, cât și pentru cei avansați, care au citit deja zeci sau sute de cărți în domeniu. Valoarea acestei cărți este cu mult pentru prețul ei, chiar dacă acesta este peste media cărților de dezvoltare personală pe care le cumperi.

Pentru un deal bun, poți comanda Principiile Succesului aici, și îți va fi livrată gratuit acasă.

Nu în ultimul rând, recomand Principiile succesului pentru că e o carte care a schimbat o mulțime de vieți. Fiind o ediție aniversară, cartea conține deja extrem de multe testimoniale în poveștile pe care le vei citi, astfel încât pe măsură ce o parcurgi, îți vei fortifica singur încrederea că ceea ce citești te va ajuta negreșit și că ești pe drumul cel bun.

Cumpără cartea acum și începe explorarea noii tale vieți! La propriu! Acum! Just do it!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)