rugaciuni-si-meditatii-pentru-accelerarea-ascensiunii-spiritualeDupă descoperirea lui Joshua David Stone în cartea Succesul material privit din perspectiva sufletului, m-am apucat de Rugăciuni și meditații pentru accelerarea ascensiunii spirituale, o carte care mi-a picat destul de bine în această etapă a vieții mele, deși este genul de carte pe care prin natura sa, nu aș citi-o în mod obișnuit, pentru că nu sunt adeptul cărților esoterice.

Rugăciuni și meditații pentru accelerarea ascensiunii spirituale se adresează oamenilor care pot trăi și gândi out of the box. E o carte esoterică care prezintă importanța rugăciunilor, afirmațiilor pozitive și a vizualizării. Dacă ai rezonat cu The Secret, ar fi o idee să încerci și această carte care aprofundează mult această știință, aș numi-o eu, a dezvoltării spirituale.

Parcurgând cartea vei învăța despre rugăciunea Huna care te poate ajuta să îți rezolvi problemele sociale, despre cele 385 de activări ale ascensiunii și purificările făcute de Dumnezeu.

Cartea te va ajuta să instalezi niște obiceiuri sănătoase cu privire la viața ta spirituală, unul dintre aceste obiceiuri fiind chiar rugăciunea și meditația de seară.

Fundamentul cărții este chiar Biblia, pe baza căreia se explică diverse procese, tehnici, ideologii, dar într-o altă perspectivă, cartea abundând în mantre și rugăciuni, ceea ce mă duce cu gândul la învățăturile orientale.

Recomand cartea celor care vor să experimenteze noi metode de a medita și de a-și descătușa potențialul spiritual prin întărirea conexiunii cu divinitatea.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)