sirop de tuse pentru fumatori

Am auzit la radio că s-a inventat ceva sirop pentru fumătorii care suferă de tusea fumătorului. Am pufnit în râs, inițial crezând că e banc. Evident că nu a fost un banc, ci doar un sirop pentru fraierii care fumează și suferă de tusea fumătorului.

Deci cum vine asta?!

Vasile bagă forțat fum în el. Îl trage în plămâni în ciuda faptului că instinctul îi spune să nu îl bage pentru că e nenatural (asta în timp ce toate creaturile de pe planetă intră în alertă când simt miros fum).

Înainte să uit, dacă și tu cauți suplimenți alimentari naturali ca să îți îmbunătățești sistemul imunitar, eu de aici îmi cumpăr și sunt foarte mulțumit.

Apoi pe Vasile îl apucă tusea, care probabil e neplăcută, după care aude reclama minune care vinde sirop de tuse pentru fumători. Vasile face el o analiză apoi o introspecție și își zice în sinea sa: ”Hââââ!! Tre’ să-mi ieu sirop dă tuse păntru fumători!”.

Merge la farmacie, dă niște zeci de lei pe siropul minune după care continuă să fumeze liniștit, cu speranța că nu va mai tuși, putând astfel să fumeze liniștit în continuare.

Toate astea în loc să lase naibii paiele alea ce le arde în bot și să se apuce de făcut ceva mai bun cu viața lui.

Hai mă Vasile că poți mai mult de atât!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)