revelion 2016 stepan adrian

Vă invit să sărbătorim împreună tot ce am realizat împreună în anul 2015 care tocmai s-a încheiat.

Hai să ne gândim la toate momentele bune sau mai puțin bune care ne-au făcut mai buni, mai puternici, mai înțelepți, mai sănătoși și mai bogați în 2015.

Fie ca anul care tocmai a început să ne aducă tuturor multe satisfacții pe toate planurile, să ne facă mai optimiști, mai bucuroși și mai bogați din toate punctele de vedere!

La mulți ani 2016!

Acum hooooooo…

Așa-i că sună foarte ciudat să auzi asta în iunie?

Pe cât e de clișeu în decembrie, pe atât e de ciudat în iunie.

Parcă e exact aceeași poveste an după an. Primele 2 săptămâni din an sunt pline de entuziasm și apoi încet trecem la același film pe care unii au ”ghinionul” să-l revadă de zeci de ori.

Personal, în fiecare duminică mă gândesc ce am făcut în săptămâna ce a trecut și ce am de gând să fac în cea care urmează. Săptămânal planific.

Uneori mă mustrez singur spunând că am făcut prea puține, că puteam mult mai mult dar mai important e să văd unde am greșit.

Timpul trece și trece repede!

E atât de trist să fii în situația în care abia aștepți weekend-ul, punând parcă pe pilot automat 5 zile din săptămână așteptând cele 2 de ”relaxare” – realistic cel mult una de relaxare pentru că sâmbăta majoritatea oamenilor numai de odihnă și relaxare nu au parte.

Am discutat cu oameni care vorbesc cu silă de job-ul pe care-l au, care spun că ar face orice ca să scape de el, de șefii nesimțiți și colegii mediocrii, uitând să se includă pe ei înșiși ca parte integrantă și tolerantă a mediului, pentru că nu fac nimic ca să schimbe situația lor.

Avem dorințe dar nu avem planuri!

Ideea e egală cu zero!

Acum câțiva ani obișnuiam să umplu agende cu idei (încă le mai am), după care ziceam că le voi vinde pentru mii de euro pentru că sunt idei foarte bune de afaceri etc.

Ideea fără transpirație e ca un concediu în care mergi la serviciu în continuare!

Recunosc că îmi place să planific la începutul anului, dar ador să planific în timpul anului, cât mai des.

Chestia asta mă energizează și îmi dă multă speranță dar, mai important, mă ajută să văd mai clar obiectivele mele.

Dorințele exprimate de Revelion mor de foame în primele 2 săptămâni pentru că nu sunt băgate în seamă.

Acum în luna iunie, ca să nu repeți același film încă o dată, te provoc să revizuiești lista ta de obiective sau dorințe (nu e același lucru) pe care le-ai notat în decembrie sau la 1 ianuarie 2015.

Vezi cât de mult te-ai schimbat de atunci și ce mai e relevant pentru tine.

Uneori pățesc și eu ca după 5-6 luni să nu mai am interes față de o idee pe care am notat-o pentru că ideea respectivă nu e congruentă cu sistemul meu de valori și nu e o necesitate, nu e un interes real pe care mintea să-l proceseze.

E foarte important ca să nu te învinuiești acum dacă nu ai respectat lista de obiective.

Mai degrabă întreabă-te de ce nu ai respectat-o și caută să vezi care sunt acele idei care reprezintă cu adevărat interes pentru tine.

Timpul trece al naibii de repede!

Articolul ăsta e un semnal de alarmă pe care-l trag în luna iunie. Vreau și sper că în decembrie, la final anului 2015, să nu mai fii cuprins de același entuziasm gol cu privire la viața ta. Eu unul urăsc asta!

Hai să sărbătorim în timpul anului Revelionul și succesul fiecărei mici victorii, al fiecărui obiectiv atins!

Viața e prea frumoasă ca să ratezi satisfacția pe care ți-o oferă victoria trăirii propriei vieți, a propriilor vise cu oamenii pe care ți-i dorești!

P.S. Ai un bucket list?

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)