robin-sharma-bucuresti-diamond-leadership-class-2015-septembrie

Am bucuria să vă anunț că pe 17 septembrie 2015 va avea loc cel mai important eveniment din zona de business și leadership al anului 2015: Robin Sharma va susține la București super seminarul său Best performance tactics for success, la care voi participa și eu.

Robin Sharma a fost ultima dată în România în 2012 când  a susținut un seminar de leadership pe care din păcate l-am ratat atunci. Între timp i-am citit toate cărțile, am vizionat peste 100 de videoclipuri de pe canalul de Youtube al acestuia și pot spune cu certitudine că este un eveniment pe care cei familiarizați cu termeni ca leadership, cultură organizațională, dezvoltare personală și business, nu au voie să-l rateze!

Seminarul lui Sharma se adresează liderilor, managerilor si antreprenorilor care vor să crească pentru a deveni după cum zice chiar Robin, world class athletes în domeniul în care activează.

Dacă ați auzit de termenul lider fără titlu, trebuie să știți că Robin Sharma este autorul aceste întregi filozofii de leadership pe care o predă în toate seminariile pe care le susține în întreaga lume. Asta înseamnă că dacă ești proprietar de afacere și ai angajați cheie pe care vrei să-i crești, trebuie să îi iei cu tine la acest seminar. O afacere crește atunci când angajații devin lideri mai buni, asumându-și mai multe responsabilități, după cum spune Robin.

Ce vei învăța în seminarul lui Robin Sharma?

  • abilități de leadership și practici ale liderilor de top
  • tactici pentru a-ți îndeplini obiectivele la cea mai înaltă performanță
  • tactici testate ale companiilor care cresc chiar și atunci când majoritatea falimentează din cauza provocărilor economice globale
  • despre cultura câstigătorilor și cele 4 chei pentru o echipă performantă
  • lecții de leadership personal pentru a-ți spori productivitatea și multe altele

În CV-ul lui Robin Sharma există nume ca Nike, FedEx, RBS, Microsoft, Harvard University, Yale University, Ritz Carlton Hotel, Panasonic și IBM, autoritatea acestuia în domeniul de business leadership crescând de la an la an.

Organizatorul acestui seminar este Anca Pascu, CEO la Diamond Experience care vă pune la dispoziție 4 super pachete pentru a participa la seminarul lui Sharma:

  • Pachet SILVER: €199 (€359 din 19 aprilie)
  • Pachet GOLD: €309 (€459 din 19 aprilie)
  • Pachet PLATINUM: €429 (€579 din 19 aprilie)
  • Pachet DIAMOND: €739 (€889 din 19 aprilie)

Recomandarea mea este să-ți rezervi biletul cât mai repede (eu am făcut-o deja și am economisit €150) pentru că din experiență se vor epuiza foarte repede și mai mult decât atât, din 19 aprilie, dispare reducerea de early bird!

Înscriere-te acum la seminarul lui Robin Sharma din 17 septembrie 2015 de la București! Ne vedem acolo!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)