robin-sharma-bucuresti-img-promo

Când am auzit că vine Robin Sharma la București, am marcat imediat data de 17 septembrie în agendă și m-am umplut de entuziasm.

Întâlnirea cu Robin Sharma, unul dintre mentorii mei în materie de leadership personal și de afaceri, nu numai că îmi va conferi un boost energetic care să îmi ajungă cel puțin un an (la fel cum a fost și în cazul lui Brian Tracy la Cluj în 2014), dar și mă va ajuta să tai de pe Bucket List-ul personal unul dintre obiective: întâlnirea cu Robin Sharma.

Chiar dacă Robin insistă mereu spunând că nu este un guru în ceea ce privește leadership-ul sau trăirea vieții la un nivel superior, eu îl consider un guru pentru că acest om e capabil să te lase flămând de cunoaștere chiar și după 2 ore de urmărit video-uri sau seminarii online în care vorbește cu un flux verbal tipic unui avocat tânăr și înflăcărat (știai că de profesie este avocat?).

Astfel, cred că după câteva ore petrecute în prezența acestui om, oricine va putea pleca de la eveniment plin de energie și cu informații care aplicate sunt schimbătoare de vieți. Apropos de informații, pregătește-te să scrii mult!

Dacă ai luat decizia de a participa la eveniment, te felicit și am o surpriză pentru tine!

Folosește codul de reducere de mai jos pentru a beneficia de 10% REDUCERE la înscriere:

 

STEPAN10

 

Înscrie-te acum la seminarul lui Robin Sharma

 

Folosind acest cod vei putea economisi între €45 și €110 în funcție de pachetul ales. Eu îți recomand călduros să te înscrii cât mai repede pentru că locurile se vor epuiza curând (deja văd reclame pe Facebook și mișcare în media).

Pentru orice întrebare poți contacta organizatorii la adresa: [email protected]

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)