secretele mintii de milionar carte

Secretele minții de milionar de T. Harv Eker e una dintre cărțile despre bani și acumularea averii care m-a provocat să o recitesc într-un moment în care voiam o reîmprospătare a ceea ce se numește conștiința banilor.

Cartea asta trebuie citită de toată lumea, în special de cei care-și doresc îmbunătățiri pe plan financiar sau chiar aspiră la o viață de milionar.

În carte sunt prezentate 17 dosare ale prosperității și alte câteva zeci de principii ale prosperității, exemplificate cu povești de succes și scrisori primite de Harv Eker de la cititorii săi sau cei care au participat la celebrul său seminar Millionaire Mind, oameni a căror viață s-a transformat considerabil.

Ce e cu adevărat aparte la Secretele minții de milionar e faptul că, după ce ai parcurs fiecare dosar al prosperității, ai de făcut una sau mai multe declarații cu voce tare, în timp ce pui mâna pe inimă, respectiv cap. Abordarea asta e chiar interesantă pentru că te obligi să fii în primul rând sincer cu tine și apoi să iei decizia de a respecta ce ai declarat.

De asemenea, după ce ai terminat cu declarațiile, la finalul dosarului de prosperitate ai acțiunile minții de milionar, și anume câteva exerciții ce trebuie să le faci pe loc sau acțiuni ce trebuie întreprinse pe termen lung.

T. Harv Eker reduce toate miturile legate de bani la tăcere în timp ce dezleagă, simplificând, acele ”secrete” care-i fac pe unii oameni să fie milionari.

Vei putea descoperi singur care sunt limitările tale legate de bani, majoritatea avându-și rădăcinile adânc înfipte în copilăria ta, care sunt termostatul și tiparul tău financiar, precum și tehnici de resetare a acestora.

oricine afirmă că banii nu sunt importanți nu-i are deloc!

Mi-a plăcut citatul ăsta pentru că Harv a scris în carte și despre indivizii care cred că în viață trebuie să alegi între bani și sănătate, sau bani și iubire etc. și, legat tot de tiparele acestea comportamentale, vei putea afla dacă ești sau nu ești o… victimă, oricât de neplăcut sună.

Aș putea scrie ore întregi despre Secretele Minții de Milionar, dar nu cred că ar fi cinstit față de tine. Meriți să descoperi singur cartea asta, iar dacă ai citit articolul până în punctul ăsta trebuie NEAPĂRAT să ți-o cumperi.

Cartea o găsești pe Libris.ro la vreo 23 de lei iar livrarea e gratuită.

Îți urez lectură studiu plăcut și dacă ți-a plăcut cartea, te aștept să-mi spui care sunt impresiile tale într-un comentariu.

➤ click detalii despre cartea Secretele Minții de Milionar

Dacă cineva nu este dispus să-și primească partea, aceasta trebuie să meargă la altcineva, care este dispus să primească. Ploii nu-i pasă cine are parte de ea și nici banilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)