În 2014 am alergat primul cros oficial din viața mea, o provocare dificilă chiar dacă era vorba doar de 10.5 KM, dar ținând cont de faptul că duc o viață destul de sedentară, mi-a fost mai greu.

În 2015 urmează cea mai dificilă provocare sportivă din viața mea. O provocare uriașă: un semimaraton. Voi participa la Maratonul și Semimaratonul Aradului 2015.

Am 6 luni ca să devin capabil să alerg un semimaraton așa că urmez un program de antrenament pe 16 săptămâni. Am cam abandonat alergatul în ultima vreme, concentrându-mă pe activități profesionale, ignorând corpul ce se cerea obosit zi de zi, așa cum l-am obișnuit din primăvară până în toamnă, în cei peste 500 de KM alergați.

Lecțiile pe care le înveți din provocările sportive sunt atât de multe încât poți scrie cărți dacă vrei. A fost greu și crosul ce l-am alergat dar mai grele au fost lunile de antrenament, febrele musculare, durerile articulare, zilele sufocante de vară, ploile reci de toamnă.

Înainte să uit, dacă și tu cauți suplimenți alimentari naturali ca să îți îmbunătățești sistemul imunitar, eu de aici îmi cumpăr și sunt foarte mulțumit.

Alergarea m-a transformat!

Merg înainte cu gândul că am nevoie să dau jos câteva KG, că am nevoie de o imunitate mai bună, că am nevoie de anduranță fizică dar și psihică, am nevoie să învăț că pot oricât ar fi de greu. Știu că toate astea le voi CÂȘTIGA prin sport, prin sacrificiul pus în sutele de ore de antrenament.

Cei care aveți și voi nevoie de toate cele de mai sus (știu că toți dar vorbesc aici cu cei care chiar se simt) înscrieți-vă acum la Maratonul și Semimaratonul Aradului 2015.

În imaginea de mai jos puteți vedea programul de antrenament, un PDF scos la imprimantă, descărcat de pe siteul Maratonului. Sigur îți va fi cu folos.

Ne vedem în iunie 2015!

Program Pregătire Maraton

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)