Marți 25 martie 2014, am participat la seminarul Maximum Achievement susținut de Brian Tracy la Cluj. A fost un seminar de excepție, o reală onoare să asculți și să vezi un om care a scris 45 de cărți și a vorbit în 30 de ani de activitate în fața a 5 milioane de oameni.

Deasemenea, a fost unul dintre cele mai lungi seminarii e dezvoltare personală la care am participat: 4 sesiuni a câte 75 de minute. A fost organizat de Transilvania Business Seminars. Între orele 8:00 și 17:00, Grand Hotel Italia a fost cea mai plină de energie clădire din tot Clujul și poate din toată România!

Organizarea a fost ca la carte. Fiecare pachet de invitație a avut propriul sector de confirmare cu numeroși ”ambasadori” care lucrau cot la cot astfel încât să nu se formeze cozi. În 2 minute am confirmat și am primit mapa cu materialele pentru seminar.

Brian-Tracy-Cluj-Maximum Achievement-Grand-Hotel-Italia-006

Sala de conferințe de la Grand Hotel Italia e impresionantă. Seminarul a fost proiectat pe 3 panouri imense pentru ca toate cele 850 de persoane să-l poată vedea cât mai ușor pe Brian Tracy.

Brian-Tracy-Cluj-Maximum Achievement-Grand-Hotel-Italia-015

Sala plină cu 850 de oameni pregătiți să absoarbă cât mai multă informație:

Brian-Tracy-Cluj-Maximum Achievement-Grand-Hotel-Italia-021

Eu alături de amicul meu, Bogdan Korneker.

Brian-Tracy-Cluj-Maximum Achievement-Grand-Hotel-Italia-stepan-adrian

Voi reveni cu un articol în care voi prezenta notițele pe care mi le-am luat la curs dar până atunci vă las în compania imaginilor de la seminar.

Iată notițele pe care le-am luat de la seminarul lui Brian Tracy.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)