semne-de-carte-personalizate-goodread.ro2

La GoodRead.ro muncim, muncim, muncim și iar muncim. Ce bine e să ai parteneri de calitate care sunt gata să te servească impecabil atunci când le ceri ajutorul.

După campania de branding cu stickere personalizate, am decis că e timpul să oferim cititorilor noștri ceva mai mult, ceva care să le fie folositor zi de zi în lectură: semne de carte personalizate cu brandul GoodRead.ro

După o scurtă cercetare a pieței am optat pentru semnele de carte de la coala.ro care ne-au răspuns prompt la cerere. Am făcut o comandă de 200 de semne de carte care mi-a fost livrată în 48 de ore.

Cu toate că am fost la prima experiență de acest gen, totul a ieșit bine. Calitatea printului este bună și hârtia este suficient de groasă.

Urmează să mai scoatem câteva modele de semne de carte și vom apela tot la ei.

Recomand să comandați cu încredere și să-i sunați dacă aveți orice fel de întrebare pentru că echipa vă va explica în detaliu tot ce trebuie să știți, mai ales dacă veniți cu modelul propriu de semne de carte (ca și noi).

Mult succes și dacă ai fost clientul coala.ro, lasă-mi un comentariu în care să îmi spui despre experiența pe care ai avut-o.

semne-de-carte-personalizate-goodread.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x