inpascupaul-inimacopiilor-alerg

Paul Dicu este un titan al provocărilor extreme și al sportului. Anul acesta aleargă pentru a 4-a oară Marathon des Sables (Maratonul Nisipurilor)una din cele mai dure curse de anduranță din lume. Cursa se va desfășura între 6 și 12 aprilie 2014 și însumează aproximativ 250 de km de dune, lacuri secate și ueduri, coaste abrupte, platouri pietroase sau oaze.

Și anul acesta, Paul aleargă pentru a ajuta Asociația Inima Copiilor. Astfel, în anii trecuți, toți banii câștigați în această cursă au fost folosiți pentru a moderniza Spitalul Marie Curie, Secția de cardiologie. Cu banii strânși anul acesta va fi modernizat Centrul de Cardiochirurgie de la Marie Curie pentru ca un număr cât mai mare de copii să fie operați și salvați.

Partea interesantă este că banca ING pune la bătaie și anul acesta 20.000 de euro pentru a susține cauza lui Paul Dicu.

Pentru fiecare km alergat de oricine din România, ING va dona 2 euro Asociației Inima Copiilor. Asta înseamnă că într-o săptămână trebuie alergați 10.000 de km în toată țara pentru ca cei 20.000 de euro să meargă la Inima Copiilor.

Când am auzit ideea, am acceptat imediat și mi-am propus să alerg minim 35 de km săptămâna viitoare. Astfel voi contribui și eu cu o mică sumă la modernizarea spitalului.

Mi se pare o idee genială și nobilă!

Am început să alerg:

7 aprilie 2014 6,92km

8 aprilie 2014  6,92km

9 aprilie 2014  6,92km

Total: 20,8 km

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Trebuie doar să alergi și să trimiți un email la [email protected] în care să specifici numele, vârsta, distanța alergată și locul unde ai alergat. În fiecare zi va fi actualizată lista cu nume pe site-ul inpascupaul.ro. Pe scurt, alergi și trimiți mail. Nimeni nu verifică dacă ai alergat într-adevăr sau dacă ai mințit așa că hai să fim corecți. Se poate folosi orice aplicație de alergat sau îți poți calcula singur distanța folosind Google Maps. Deasemenea se pot trimite și poze din timpul alergării, poze cu tine, poze cu peisajele din zona în care alergi.

Distribuie acest articol ca să vadă cât mai mulți oameni ideea aceasta și strângem împreună cei 20.000 de euro pentru modernizarea spitalului.

Săptămâna viitoare România este o mare echipă!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)