Fifty-Shades-of-Grey

De când a apărut Fifty Shades of Grey parcă s-a pornit o epidemie ce se transmite cu o viteză exponențială în rândul femeilor. În același timp și bărbații resimt efectele sindromului declanșat de celebrul Christian, dar într-o manieră total diferită.

Femeile sunt ceva de genul ”Abia aștept lansarea filmului” iar bărbații ”Ce dracu le-a apucat pe astea?!”.

Părerea mea e că de fapt așa-zișii masculi, se simt amenințați de ce ar putea trezi în fantezia femeilor un astfel de film/carte. Astfel ei recurg la calificative de genul ”ce porcărie mai e și asta?!”, în loc să o lase pe femeie să se manifeste liber și să-și facă ce fantezii vrea ca mai apoi să vină acasă, pregătită pentru a fi încurajată să pună în practică ce a învățat, tot înspre avantajul bărbatului.

Bărbații care condamnă femeile ce admiră (uneori obsedant) Fifty Shades of Grey și se visează cu Christian, sunt nesiguri pe ei și adevărul e că în viața reală, sunt foarte mari șansele ca femeia să le scape ușor de sub nas și chiar să alunece într-un alt pat.

O chestie masculină pe care o pot face toți bărbații e să le cumpere chiar ei bilete la film sau tot setul de cărți, împreună cu un vin bun și o cutie de ciocolată. Eu chiar aș merge să o iau de la film și să o duc la o cină după, iar acasă să o aștepte o cadă cu apă fierbinte în spume. Contraintuitiv, nu?! Pun pariu că ar avea efecte benefice.

În orice caz, recomand viziunea asta de N ori peste cea negativistă, oricare ar fi femeia.

Aștept păreri iar cei care înjură sunt doar niște frustrați.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)