Acum ceva vreme am descoperit acest video care m-a cutremurat la vremea respectivă și mi-a tras câteva semnale de alarmă asupra realității ce ne înconjoară, ce nu suntem capabili sau refuzăm să o vedem întru tot ansamblul ei de bine și de rău.

Dincolo de ambalajul media ce ne împachetează mințile ca să fim buni consumatori de inutilitate și moarte, se află o lume pe care tot mai greu o putem înțelege pentru că ne îndepărtăm alarmant de repede de ea.

Unii dintre noi trăiesc viața dormind profund într-o comă, fiind înlănțuiți de tot ce nu pot înțelege și controla. Am dezvoltat ultima sută de ani pe bazele consumerismului și al profitului exagerat, lăsând în urma noastră dejecțiile industriale ale progresului nostru. Am dezvoltat o lipsă a conștiinței ce crește irigată de nepăsare și indoctrinare fără scrupule din partea Media.

Ni se creează nevoi artificiale și suntem învățați să ne placă să consumăm fără limite pentru a ne alimenta dependențele și pentru a ne hrăni foamea emoțională de satisfacție, afecțiune, siguranță etc.

Ce lăsăm în urma consumului exagerat? Materie toxică pentru mediu care ucide și nici măcar nu știm. Te invit să vizionezi următorul material și să deschizi ușor ochii pentru a vedea lumea prezentată într-un contrast ce te va face să înțelegi care sunt efectele nocive ale consumerismului vremurilor ce le trăim.

MIDWAY, din inima Pacificului…

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)