Am observat o chestiune interesantă la o masă mare de femei care arată bine. Se pozează în posturi foarte provocatoare, care stimulează sexualitatea oricărui bărbat normal și în comentariul pozei scrie ceva de genul

  1. ”Frumusețea stă în ochii privitorului” – ca și cum nu am fi conștienți de faptul că tipa e faină, ea probabil vrând doar să amplifice din pură lăcomie și perversiune efectul sânilor pe jumătate dezgoliți sau al cracilor goi
  2. ”Adevăratul bărbat e cel capabil să vadă dincolo de aparențele unei femei și să-i vadă frumusețea din inimă” – în timp ce stă provocator întinsă pe pat doar într-un sutien. Nu cred că mai e nevoie de comentariu aici.

Domnișoarelor! Noi bărbații înțelegem exact ceea ce ne arătați. Vreți să ne arătați că sunteți pline de feminitate și că sunteți în căutare de admiratori și relații?!

Cei mai inteligenți din partea bărbătească își dau seama că e doar o manipulare sexuală, prin care femeia vrea să stârnească pofte pentru a primi admirație care să le umfle egourile, să le alimenteze încrederea de sine și să NU ofere practic nimic în schimb.

Unele apoi se miră când bărbatul în poalele căruia a dansat în club și apoi l-a ignorat nesimțit, le transformă în victimele unor violuri. Nu generalizez, există din păcate o mulțime de cazuri nefericite și tragice așa că te rog să faci diferența între situații.

Nu comunicăm doar pe cale orală emițând sunete din fundul laringelui.

Surpriză! Comunicăm și nonverbal, prin felul în care ne îmbrăcăm, ne prezentăm și ne comportăm în prezența celorlalți.

Nu vreau să aduc acuze femeilor, dar constat că problema asta e în mare parte la femei pentru că ritualul ăsta al vânzării sexualității este specific femeilor care vor să își demonstreze ceva în primul rând lor.

Din nou, poate greșesc. Sunt constatările mele și deducțiile mele logice. Ia ceea ce crezi tu că e corect din ce am spus și deschide-ți mintea!

Fetelor, atenție ce mesaj vreți să transmiteți îmbrăcându-vă într-un anume fel. Dacă sunteți în căutarea unui bărbat care să vă aprecieze pentru altruism, suflet bun, căldura, pasiune, inteligență, carismă etc., cu siguranță nu trebuie să te targhetizezi publicului dintr-un club, tu fiind un produs ambalat tentant!

Poate că îți sună foarte depreciativ faptul că îndrăznesc să compar oamenii cu niște produse, dar vânzările fac parte din viața noastră mai mult decât sub formă de shopping. Nu continui ideea, te las să descoperi singur/ă ideea care e benefică pentru tine.

Fii înțelept! 90% din comunicarea umană e… nonverbală! Tu ce imagine transmiți?!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)