Am vreun dusman sau vreun sado-masochist mai mare decat mine in lista mea de prieteni?

Vreau sa ii donez o sursa Deluxe de 600W. Functioneaza bine, doar ca fluiera daca sta prea mult in priza, se stinge din senin cand ti-e lumea mai draga, prezinta niste indoituri care sunt rezultate ale exceselor mele de furie (justificate de altfel) si in plus iti rezolva si restul componentelor functionale ale sistemului (mie mi-a rezolvat HDD).

Ok. Imi manifest doar dezgustul pentru aceasta firma de chilipiruri care produce surse de 2 lei, eu cumparand de la ei in pofida faptului ca informandu-ma, descoperisem ca 99% dintre oamenii (cei normali la cap) dezaprobau orice incadrare a surselor produse de Delux in vreun registru al componentelor pentru PC, eventual, cel mult ca surse de alimentare pentru râșnițe de cafea sau bormasini second hand.

Nu recomand sub nicio forma sa cumperi vreo sursa de la aceasta companie modesta (cu toata indulgenta). In schimb recomand sursa Inter-Tech Energon care va face fata la toate cerintele tale, oricat consum vei avea.

Daca doreste cineva sa-mi adopte criminala de PC-uri, sursa Delux, e invitat sa ma contacteze… O puteti vedea in imaginea de mai jos. E extrem de sexy.

review sursa delux 600w

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)