De câte ori te uiți la ceas în fiecare zi? Probabil că de zeci de ori și mereu cu scopul de a vedea cât timp a trecut din acea zi, cât timp ai până la următorul eveniment, verifici dacă te încadrezi bine în program etc.

Măsurăm timpul care a trecut, ne mișcăm cu viteză și alergăm disperați spre țintele noastre fără a mai gândi că de fapt timpul nostru e foarte limitat în această lume.

Faci ceea ce te împlinește?

Dacă nu știi să răspunzi la întrebarea asta, atunci imaginează-ți că ești cu 20-30 de ani mai bătrân, făcând aceleași chestii. Ești mulțumit de viața ta?

O să îți spun lucruri care probabil că te vor durea. Și pe mine mă dor.

De azi înainte, de fiecare dată când vei privi ceasul și vei vedea cum trec secundele, vreau să te gândești nu doar la timpul care a trecut ci și la cel care ți-a rămas. Fiecare secundă trecută ne apropie de de momentul în care fie că vrem, fie că nu vrem, vom spune adio lumii ăsteia și ne vom îndrepta spre locuri necunoscute dar luminoase cred eu.

Avem o singură șansă de a trăi! Suntem într-un tren care nu oprește doar la stația finală!

Nu vreau să te întristezi ci din contră! Vreau să ajungi să îți spui ”Acum e momentul meu, acum e tot ce contează! Vreau să trăiesc o viață plină și împlinită!”.

Secretul unei vieți împlinite este să trăiești zile împlinite, ore împlinite, momente împlinite, presărate cu recunoștință, dragoste, ambiție, empatie și toate acele emoții pozitive care ne fac oameni.

ceas-tic-tac

Trebuie să ne amintim cum e să fim oameni și să practicăm asta des!

Timpul nostru e limitat așa că nu avem decât să îl trăim la cel mai înalt nivel, la cele mai înalte standarde.

Fă să conteze timpul tău în lume! Fă în așa fel încât să fii amintit, să atingi cât mai mulți oameni, să inspiri cât mai multe suflete și să schimbi cât mai mult, în bine, lumea din jurul tău! Fă ca, acel capitol din Cartea Timpului, care descrie viața ta, să fie scris cu litere îngroșate și mari!

Fii un om mare, fii un om complet!

Dacă te-a ajutat, trimite acest articol unui prieten drag, cuiva iubit și lasă-mi un comentariu mai jos. Îți mulțumesc că mă urmărești și că îți dorești să progresezi!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)