tony robbins personal power cheia puterii personale

Te invit să citești ideile pe care le-am notat din episodul #1 din programul Personal Power 2 cu Tony Robbins.

 1. Fii clar cu ceea ce îți dorești și fii gata să depui acțiune masivă în direcția respectivă. Asta înseamnă să fii în controlul vieții tale.
 2. Trecutul NU este egal cu viitorul! Dacă ai eșuat în ultimele 6 luni, 1 an, 5 ani, nu înseamnă absolut nimic. Tot ce contează e ceea ce faci în acest moment pentru că asta va decide viitorul.
 3. Cumpără cartea Manager la minut (și citește-o!!!)
 4. Exersează puterea voinței. Aceasta te conduce spre rezultate.
 5. Eșecul, la fel ca succesul, nu se obține peste noapte. E suma unor mici alegeri făcute zilnic.
 6. Lucrează zi de zi și îmbunătățește-te cu 1%. Oricât de mic ar fi progresul tău, lucrează zilnic la tine! Zilnic!
 7. Concentrează-te pe cum să creezi prosperitate și bogăție, nu pe cum să supraviețuiești luna azi/luna asta.
 8. Cere mai mult de la tine, mai mult decât cere oricine. Lucrează la talentele tale în fiecare zi.
 9. Există 2 forțe care produc schimbarea: inspirația și disperarea.
 10. Dacă vrei succes, studiază-l! Nu-l lăsa la voia întâmplării! Ce faci când vrei să treci un examen? Înveți! Ce faci când vrei să devii bogat? Înveți de la bogați ce trebuie să faci! (citește cartea De la idee la bani)
 11. Majoritatea oamenilor își toarnă în cap găleți de gunoi urmărind emisiuni de rahat, citind reviste de rahat ș.a.m.d. Tu fă exact pe dos!
 12. Fiecare om are un nivel subconștient de percepție a ce merită. E ca un termostat. Dacă ești termostatul e setat pe a câștiga 1000 de lei lunar, atât vei câștiga. Pe măsură ce te îmbunătățești și devii mai valoros, termostatul se modifică și va cere mai mult. Exact cât meriți!
 13. Fiecare moment e o nouă oportunitate. Nu contează de câte ori ai eșuat!
 14. Ce îmi schimbă viața nu e mai multă informație, ci mai multe decizii luate și acțiuni intense!
 15. 4 Pași spre succes:
  • Trebuie să știi ce obții din orice acțiune! Claritatea înseamnă putere. Chiar și când ieși la o cafea cu un prieten. Ce vrei să obții din urma întâlnirii? Să te bucuri de prezența lui? Să îi arăți cât îl apreciezi? Lasă creierul să cunoască direcția pe care o vrei.
  • Acționează! Fă ceea ce știi că trebuie să faci în fiecare zi. Încearcă. Învață. Decide să mergi la nivelul următor. Privește-ți fricile în ochi. Nu ceea ce putem face ne duce la succes, ci ceea ce facem. Frica este bună atâta timp cât este un consilier. Când devine gardianul pușcăriei în care ești captiv, trebuie să iei măsuri. Distrugerea fricii e ca mersul la sală. Vei deveni tot mai bun pe măsură ce acționezi.
  • Fii cu ochii pe rezultate! Acțiunile tale conduc mereu la succes? Evident că nu. Nimănui nu i se întâmplă asta. Analizează. Fii flexibil. Fii atent.
  • Dacă ceva nu merge, încearcă altceva! Schimbă abordarea până reușești. Asta e atitudinea.
 16. Caută oameni care au obținut deja ceea ce îți dorești tu. Caută un model. Astfel vei economisi timp.
 17. Succesul lasă indicii. Nu e nevoie să reinventezi roata.
 18. Informația nu înseamnă putere, ci putere potențială.
 19. Condiționează-te pentru succes!
 20. Îmbrățișează frustrarea și continuă. E un feedback că urmează o schimbare în viața ta, că vei depăși un nivel, o etapă în care ai fost blocat. Creierul tău caută răspunsuri.
 21. Emoțiile negative pot fi prietene bune. Succesul poate fi o capcană dacă te culci pe o ureche când l-ai atins. Mereu dorește-ți să evoluezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)