tony robbins personal power preluarea controlului

Ziua #8 din programul Personal Power cu Tony Robbins m-a prins într-o zi de sâmbătă, trecut de ora 20:00 când teoretic aș putea să mă relaxez și să vizionez un film. N-o voi face pentru că vreau să aud ce spune Tony astăzi. Până acum am învățat chestii foarte bune, unele m-au inspirat și m-au mirat, altele aproape că m-au băgat în depresie (genul acela de depresie pozitivă, dacă există așa ceva). Iată notițele de astăzi:

Cum putem schimba convingerile pe care le avem?

1. Identificăm convingerea pe care vrem să o schimbăm

De ex: Sunt prea tânăr ca să am o afacere.

2. Asociem cât mai multă durere acestora

Gândește-te la toate lucrurile pe care le-ai ratat în trecut din cauza acestora. Câte momente deosebite, șansa de a-ți trăi vocația, de a te simți împlinit, câți oameni noi și de calitate ai ratat, câtă libertate, câte concedii, gândește-te la banii pe care i-ai ratat vânzându-ți timpul la job în loc să pornești propria afacere. Gândește-te cum te vei simți peste 5 ani dacă vei continua să faci ce ai făcut până acum. Cum vei arăta fizic? Cum te vei privi în oglindă știind că ți-ai negat 5 ani această dorință? Acum mergi 10 ani în viitor și imaginează-ți aceleași lucruri. Dar peste 20?

3. Construim un set nou de convingeri pe care îl vom folosi

Construiește exact opusul convingerii tale vechi: Sunt tânăr deci am mai mult timp să învăț, să experimentez, să o iau de la capăt, să mă bucur de viață cum vreau, cu cine vreau, unde vreau! Tinerețea înseamnă putere!

4. Simte toate avantajele care vin cu noua ta convingere.

Dacă vechea convingere a durut teribil, acum e momentul să asociezi cât mai multă plăcere noii tale convingeri care te va ghida zi de zi și te va duce în direcția pe care ți-o dorești.

5. Condiționează-te să simți noua convingere, asociind cât mai multă plăcere acesteia, în sesiuni de 5 minute de.

Sesiunea de astăzi chiar a fost tulburătoare pe alocuri. Oricât aș vrea, nu voi reuși să transmit atmosfera pe care o crează Tony Robbins în audiobook. Cel mai bine e să îl asculți chiar tu (găsești și pe Youtube).

Trăiește cu pasiune!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)