Nu mi-am mai luat un tricou personalizat de câțiva ani buni. De regulă port doar tricouri negre, fără printuri, dar dacă ceva-mi atrage atenția și mă reprezintă, ori e super funny, accept să mă ”branduiesc” cu un mesaj.

Modelele pe care le-am găsit pe printado.ro sunt chiar interesante și cum am văzut tricoul legat de religie am zis că e perfect pentru mine.

Acum realizez că ultima oară când am comandat tricouri personalizate purtam S și acum a trebuit să-mi iau L (WARNING & note for self). Anyway…

Mi-a plăcut că echipa mi-a făcut printul pe un tricou negru chiar dacă în mod normal mergea pe alb – au trebuit să dea invert la culorile închise ca să se potrivească ok, dar au făcut-o fără niciun fel de întrebare.

Calitatea materialului tricoului și a printului (culori/textură) este ok pentru 30 de lei. Sunt curios la câte spălări rezistă.

Am comandat două și pentru cei mai buni prieteni ai mei – așa că abia aștept prima ieșire la bere cu noile noastre tricouri. Las mai jos o poză cu modelul pe care l-am ales. Pentru mai multe modele de tricouri personalizate, intrați pe printado.ro

Sigur au ceva și pentru tine 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)