Ok. Când l-am văzut pe Joel Comm luându-i interviu puștiului (Temper Thompson), am zis că e ceva cu puștiul ăsta de 17 ani.

Joel Comm a fost unul dintre primii mei mentori care m-a motivat să pornesc în online – îmi amintesc cum mergeam la job acum vreo 7 ani, la ora 5 dimineața, citind în tren o copie a cărții sale Adsense Secrets, descărcată de pe torrent și printată în complexul studențesc la Xeroxurile garaj, pentru că erau cele mai ieftine Xerox-uri pe care le știam.

Anyway, băiatul ăsta e foarte tare pentru că demonstrează puterea online-ului și faptul că oricine, indiferent de vârstă, având doar o conexiune la internet, are aceeași șansă de a avea succes ca și Larry Page sau Mark Z. – dacă depun suficient de multă muncă (evident) – și chiar să se bată cot la cot cu aceștia.

Puștiul câștigă $30.000 pe lună, vânzând un curs pe site-ul lui, prin care învață oamenii cum să își publice cartea în format Kindle.

Cireașa de pe tort constă în sfaturile pe care le dă în video-ul de mai jos – care deși sunt niște clișeuri deja, reprezintă sosul secret, adică exact ceea ce majoritatea oamenilor nu sunt capabili să înțeleagă în întregime și eșuează în a face bani online.

Puștiule, RESPECT! Succesul, nu e o întâmplare! E multă muncă!

P.S. Site-ul lui e temperthompson.com, pentru cei care vor să descopere mai multe.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)