Socializarea virtuală a început în ultimii ani să o domine pe cea reală. Problema este că în on-line nu comunică oamenii, ci profilurile. Dar acum există o soluţie 🙂

eBloguri.ro este rezultatul dorinţelor si efortului unui grup de bloggeri de a oferi blogosferei din România un proiect inedit, în care automatizarea să joace un rol minim, iar omul din spatele blogului şi al oricărei postări să poată ieşi din cadrul propriului profil, să prindă curaj, să fie susţinut şi recunoscut.

Este un proiect „de la bloggeri pentru bloggeri”, de aceea accentul nu cade atât pe blog în sine, cât pe autorul său. Blogul devine astfel calea cea mai bună de a ajunge la cel sau cea care îl scrie, la sufletul său.

eBloguri.ro este unul dintre cele mai importante proiecte ale iniţiatorului Cristian Ioniţă, un proiect la care ziua şi noaptea sunt simple delimitări ale timpului, fără relevanţă din punctul de vedere al muncii depuse pe altarul acestei idei: esenţa eBloguri este dată de cunoaşterea şi comunicarea nemijlocită cu oameni reali, într-o lume virtuală.

Concret, eBloguri este cea mai nouă, ofertantă şi atrăgătoare platformă de socializare pentru bloggeri si viitori bloggeri. Nu trebuie decât să-ţi faci cont (un proces simplificat la maxim) pentru a te bucura de toate avantajele eBloguri: comunicare prin grupuri dedicate şi forum sau chat, promovare de articole şi bloguri (personale, de nişă sau profesionale) prin postari proprii sau cu ajutorul întregii comunităţi prin campania săptămânală prin care se alege eBloggerul ce va fi propulsat în on-line de către toţi membrii reţelei sau prin intermediul rubricilor de pe blogul dedicat (Un blogger pe zi, Subiecte comparate, Interviuri etc).

Pentru toţi membrii săi, eBloguri oferă o serie de servicii premium: consultanţă SEO, tutoriale şi crearea de bloguri gratuite sau mutarea integrală a blogurilor mai vechi în reţeaua proprie (numeales.ebloguri.ro).

eBloguri s-a născut din dorinţa de a schimba ceva în blogosfera din România, de a aduce unitate”, spunea recent Cristian. „Prin eBloguri încercăm să ajutăm în primul rând bloggerul român, iar implicarea este cuvântul de ordine. De altfel, de câte ori sunt întrebat care este semnificaţia numelui platformei, explic că „e” vine de la engagement.”, a mai adăugat iniţiatorul acestui proiect.

Personal, am auzit de eBloguri de la iubita mea, Adelina, care și-a mutat blogul de pe WordPress pe eBloguri iar apoi mi-a spus și mie despre ce e vorba și cât de încântată e. După ce am vorbit și cu Cristian pot să confirm că această platformă de socializare și blogging o să fie numărul 1 în România în următorii 2 ani pentru că e un om extrem de pasionat și care cunoaște foarte bine ce înseamnă socializare, blogging, marketing, SEO adică toate elementele care vor asigura succesul platformei.

eBloguri este comunitatea unde sunteţi aşteptaţi cu drag și v-o recomand cu multă căldură. Aici bloggerii pasionaţi au creat o lume vie, caldă, prietenoasă, la doar un click distanţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)