Săptămâna asta am stat ca pe ace pentru că am aflat că Alex Hudițan o să țină un webinar duminică seara, în care va explica cum reușește să călătorească în jurul lumii și să câștige peste $50.000 pe lună.

După 2 ore de webinar am extras câteva idei interesante, dar mai departe dacă ești curios de detalii, are un curs pe care îl vinde (nu tocmai ieftin – €500) în care explică tot face! (nu am niciun comision din treaba asta – dar cred că pot să-i mulțumesc pentru webinar făcând recomandarea asta pe blog)

Cum poți vinde produse chinezești americanilor prin Amazon?

  1. Cauți pe Amazon produse validate de piață care încep să fie pe val, dar nu sunt foarte exploatate, cu preț între $10-$50.
  2. Faci research pentru a găsi un furnizor pe Alibaba.com (că tot am scris despre Jack Ma în ultimul timp) care să permită Private Label, adică să îți creezi propriul brand pe acel produs
  3. Îți faci magazin pe Amazon și investești în brand (site/logo etc)
  4. Comanzi în primă fază un stoc de 500 de bucăți din produs care se livrează Amazon
  5. Amazon se ocupă de vânzare, livrare, logistică
  6. Amazon îți plătește bilunar profiturile făcute în urma vânzărilor
  7. Reinvestești profiturile și crești încet, încet

În webinar se recomanda să ai minim $5000 pentru startup. Ce e tare e că sunt deja destui români care fac asta și mai mult formează o comunitate în care oferă sfaturi și ajutor noilor veniți.

Dacă știi pe cineva care caută să pornească o afacere cu $5000 și îi place comerțul online/marketingul online, ideea asta poate fi numai bună – așa că dă-i un share.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x