UPDATE 14.02.2018 – Se lansează Amazon setUP 6

Cei interesați să pornească o afacere pe Amazon, trebuie să fie ochi și urechi în perioada asta pentru că în martie 2018 se va forma un nou grup.

👉 Uite aici prezentarea cursului


UPDATE 13.06.2017 – Interviu ZF live despre cum să pornești o Afacere pe Amazon

Astăzi Alex Hudițan e la ZF live și povestește despre cum poți porni o afacere pe Amazon și despre experiența lui din ultimii ani, ce anume i-a permis ca să aibă un stil de viață atât de TARE!

UPDATE 02.06.2017 – TRAINING VIDEO GRATUIT AFACERE AMAZON

Mă bucur că ești interesat să afli mai multe despre cum poți porni o afacere pe Amazon, dar am ceva mai bun pentru tine decât articolul acesta (pe care îl poți citi dacă chiar insiști). Băieții de la Amazon Setup au lansat luna aceasta (iunie 2017) o serie de video traininguri GRATUITE despre cum să pornești propria ta afacere pe Amazon.

 


UPDATE: 30.05.2017 – GHID PDF GRATUIT DESPRE CUM SĂ PORNEȘTI O AFACERE PE AMAZON

A trecut un an de când am scris acest articol. De atunci s-au format 3 grupe setUP Amazon și o grămadă de oameni a trecut deja prin curs. În setUP 3 (ultimul până la această dată) m-am înscris și eu – adică prin martie.

Încă nu s-a terminat cursul, dar ce pot să spun e că valoarea pe care am primit-o pentru cei $1100 plătiți (a fost discount pentru early birds – $400, de la $1500) a fost foarte mare.

Într-adevăr e un business care trebuie să îți facă plăcere să îl faci, mai ales la început – trebuie să fii curios ca să înveți și să aplici rapid ce înveți – o afacere pe Amazon e o afacere reală – doar că vinde pe Amazon 🙂

Ce mi-a plăcut la curs e că e împărțit în etape pe care să le parcugi în timp ce înveți și treci la următoarea etapă. Practic, la început am stat 3 săptămâni în care am căutat produsul, am avut 3 webinarii (în fiecare sâmbătă) în care am învățat cum funcționează Amazon și cum se caută corect produsul. Am învățat ce tool-uri se pot folosi ca să cauți mai ușor oportunități de produse etc.

Dar, cea mai mare valoare a cursului, nu e cursul. E grupul de Facebook unde sunt câteva sute de oameni care se ajută între ei când sunt probleme. Practic, orice problemă ai își va găsi soluția în comentariile pe care le vei primi uneori în câteva minute, de la membrii grupului. Și toți sunt foarte tari și sar în ajutor 🙂

Pentru mai multe informații descarcă acest ghid PDF gratuit (UPDATE: ghidul nu mai este disponibil, dar poți vedea mai multe informații aici) ca să înțelegi cu ce se mănâncă o afacere Amazon. Băieții de la amazonienii au făcut ghidul și vestea și mai bună e că… în curând se va forma setUP 4 și vei putea să te înscrii și tu dacă ești hotărât să începi. Mai jos e articolul original scris acum un an – unele informații e posibil să nu mai fie de actualitate, dar în mare sunt ok.


Articolul original scris în 2016.

Săptămâna asta am stat ca pe ace pentru că am aflat că Alex Hudițan o să țină un webinar duminică seara, în care va explica cum reușește să călătorească în jurul lumii și să câștige peste $50.000 pe lună.

După 2 ore de webinar am extras câteva idei interesante, dar mai departe dacă ești curios de detalii, are un curs pe care îl vinde (nu tocmai ieftin – €500) în care explică tot face! (nu am niciun comision din treaba asta – dar cred că pot să-i mulțumesc pentru webinar făcând recomandarea asta pe blog)

Cum poți vinde produse chinezești americanilor prin Amazon?

  1. Cauți pe Amazon produse validate de piață care încep să fie pe val, dar nu sunt foarte exploatate, cu preț între $10-$50.
  2. Faci research pentru a găsi un furnizor pe Alibaba.com (că tot am scris despre Jack Ma în ultimul timp) care să permită Private Label, adică să îți creezi propriul brand pe acel produs
  3. Îți faci magazin pe Amazon și investești în brand (site/logo etc)
  4. Comanzi în primă fază un stoc de 500 de bucăți din produs care se livrează Amazon
  5. Amazon se ocupă de vânzare, livrare, logistică
  6. Amazon îți plătește bilunar profiturile făcute în urma vânzărilor
  7. Reinvestești profiturile și crești încet, încet

În webinar se recomanda să ai minim $5000 pentru startup. Ce e tare e că sunt deja destui români care fac asta și mai mult formează o comunitate în care oferă sfaturi și ajutor noilor veniți.

Dacă știi pe cineva care caută să pornească o afacere cu $5000 și îi place comerțul online/marketingul online, ideea asta poate fi numai bună – așa că dă-i un share.

P.S. Pentru mai multe informații, vezi prezentarea în detaliu a afacerii aici

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x