Pe masura ce trece timpul si cunosc tot mai bine etapele de marketing ale vivaSMS precum si planul de dezvoltare al afacerii, trebuie sa recunosc ca am tot mai multa admiratie si respect pentru acei lideri si oameni care se afla in spatele celei mai virale afaceri de networking din Romania, foarte posibil cea mai mare din toate timpurile.

Dupa 3 luni de la lansare, primii Ambasadori vivaSMS sunt pregatiti sa incheie contracte noi cu firmele care urmeaza sa se promoveze folosind serviciul de SMS marketing.

Numarul celor ce se inscriu in aceasta afacere creste zi de zi cu peste 1000 de membrii (ultima cifra era 1300) in acest moment fiind 118.657 de membrii la doar 3 luni de la lansare.

Intr-un an estimez ca vor fii peste 1 milion.

Ce vad in vivaSMS?

O oportunitate gigant pentru dezvoltarea unei afaceri personale care sa asigure un venit pasiv consistent si in acelasi timp vad revolutionarea pietei de marketing din Romania pentru ca vorbim aici despre un sector neexploatat si cu un potential enorm: trimiterea ofertelor promotionale (si nu numai) prin SMS.

Rolul de ambasador vivaSMS este practic de a semna contracte si sa ofere suport companiilor carora li se vor presta serviciul de promovare. Pentru fiecare SMS trimis de compania respectiva, cel care a intermediat semnarea contractului va primi cate 2 eurocenti.

Daca vorbim de mii si zeci de mii de SMS-uri trimise intr-o singura zi, cel care a intermediat afacerea si anume Ambasadorul, poate castiga chiar sume de ordinul a sute de euro pe zi.

Cred ca viitorul aceste afaceri este unul maret si toti cei care aleg sa se inscrie acum si sa faca treaba, vor avea multe de castigat.

Daca vrei sa faci parte din echipa mea vivaSMS te poti inscrie aici.

Imediat dupa inscriere vei primii un email cu instructiuni pas cu pas si tot ce trebuie sa stii pentru a incepe sa faci bani cu vivaSMS.

Nu mai amana!

Daca peste un an ne intalnim si iti povestesc despre cat de bine imi merge de pe urma acestei afaceri, e posibil sa imi spui “Dar de ce nu mi-ai spus si mie?” iar eu iti voi reaminti de acest articol. Vreau sa te ajut sa castigi cel putin 2400 de lei, cat am facut eu in 2 luni, mai exact in primele 2 luni in care nu am vazut extrase de cont a altora ca dovada a castigurilor, cu sume mai mari de 400-500 de lei pe luna.

Daca ai intrebari si nelamuriri de orice fel, lasa-mi un comentariu si iti voi raspunde cu placere!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)