vivaSMS creste simtitor de la o saptamana la alta si constat surprins si fericit ca se face o treaba excelenta inca din conducere si terminand cu Ambasadorii care depun eforturi mai ca noi sa primim deja 1 campanie de SMS-uri pe zi.

Saptamana viitoare se estimeaza undeva la 2 campanii pe zi si acesta este doar inceputul.

Ce va urma in lunile care vin? Dar la finalul anului viitor?

Un lucru este sigur: la finalul anului viitor vivaSMS va avea peste 1.000.000 de colaboratori si toti vor primii SMS-uri.

vivasms mesaje trimise campanii sms

Mesajele trimise de vivaSMS pana in prezent. Click pentru a mari.

Chiar daca nu e o suma mare, astazi am castigat undeva la 6 euro venit 100% pasiv.

De unde au venit banii? Banii sunt comisioanele cumulate ce le primesc de fiecare data cand cineva din echipa mea primeste un SMS! Astazi s-a trimis doar o campanie si am castigat 6 euro!

Imagineaza-ti ce va fii cand toti cei 13.000 sau macar jumatate, sa zicem 6.500 vor primi  cate un SMS pe zi!

Facem calculele? Ok!

Pentru fiecare SMS pe care il primeste oricine din echipa mea (pe 5 nivele) eu primesc cate 1 eurocent!

6500 x 1 cent = 65 de euro intr-o singura zi = 19508699 lei pe luna

Faza faina e ca se pot primi pana la 5 SMS-uri pe zi adica: 325 euro pe zi!

Pare ireal? Pentru moment poate parea! Industria marketing-ului face aceste vise sa devina realitate! E doar o notiune de timp! Eu am dezvoltat o echipa de peste 13.000 de oameni (mai mare decat populatia orasului in care locuiesc) cu multa munca si perseverenta.

Am si cateva secrete pe care prefer sa le pastrez pentru cei care vor sa faca treaba si care vor sa imi urmeze sfaturile. Daca esti unul dintre acei oameni, vreau sa lucram impreuna.

Vreau sa te invat ce am facut eu ca sa castig  2417 de le in 2 luni cu vivaSMS, cand afacerea era la inceput si majoritatea sa straduia sa faca 500 de lei.

Daca vrei sa te invat ce trebuie sa faci, primul pas este sa te inscri iar apoi te voi contacta personal printr-un email si iti voi oferi toate instructiunile de care ai nevoie!

Foloseste link-ul de inscriere de mai jos si actioneaza acum! Inscrie-te pana nu e prea tarziu! Afacerea creste zi de zi si numarul de colaboratori la fel!

Inscrie-te acum in afacerea vivaSMS!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)