Saptamana aceasta, miercuri si joi, am avut intalniri la office-ul vivaSMS din Bucuresti cu cei din conducerea companiei.

Am discutat despre evolutia vivaSMS, noile mele implicari in cadrul afacerii, noi strategii de dezvoltare si multe chestiuni interesante, noi surprize pentru toti membrii comunitatii vivaSMS, care in prezent numara peste 130.000 de membrii in toata tara.

Am fost foarte placut surprins sa cunosc o multime de oameni pasionati, de la echipa la ambasadori vivaSMS, oameni care muncesc zi si noapte pentru ca aceasta afacere sa creasca de la stadiul de “baby” intr-una dintre cele mai mari companii de pe piata de Marketing si Publicitate din Romania.

Am discutat si cu CEO-ul companiei Carmedia (proprietara a afacerii vivaSMS) si pot spune ca este un om care inspira multa vointa, emana multa energie si stie ce vrea sa faca. In orele petrecute alaturi de acesta am putut prinde o multime de informatii care ma vor ajuta si propulsa pe de o parte in vivaSMS dar si in celelalte proiecte la care lucrez in acest moment.

Cei de la [email protected] lucreaza si ei intens pentru a rezolva toate problemele, pentru a raspunde la toate solicitarile trimise pe acest email si ii felicit cu aceasta ocazie pentru munca grea pe care o depun, ca noi sa ne bucuram de un customer support de calitate.

Intalnirea cu Liderul Comunitatii vivaSMS a fost deasemenea o experienta minunata, acesta fiind un atlet al leadership-ului si al marketingului in retea, om de la care am enorm de multe de invatat si caruia ii multumesc pentru informatiile si oportunitatile pe mi le-a oferit pentru a creste acest business impreuna.

Cam atat despre intalnire. In continuare caut lideri care doresc sa se implice in vivaSMS si sa faca bani in aceasta afacere. Cei care se vor inscrie, vor avea suportul meu 16/7, atat prin email cat si prin telefon daca este cazul.

Asadar, lucram impreuna la cresterea companiei si cei care doresc sa se implice o pot face foarte usor.

In primul rand trebuie sa faci parte din comunitatea vivaSMS si sa te inscri.

In al doilea rand trebuie sa iei o decizie! Vrei sa faci bani cu vivaSMS sau nu vrei?

Voi lucra doar cu cei din prima categorie, doar cu oameni hotarati care vor sa castige bani si sa dea 100% in ceea ce urmeaza sa faca.

Daca esti hotarat, inscrie-te in vivaSMS acum! Dupa inscriere vei primi automat instructiuni pas cu pas despre tot ce trebuie sa faci in continuare.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)